Δευτέρα, 3 Ιουν.
31oC Αθήνα

Προκλητικοί και αμετανόητοι! Χρυσαυγίτες γέμισαν την Αθήνα και άλλες πόλεις με φειγ βολάν υπέρ του Μιχαλολιάκου και των άλλων φυλακισμένων

Προκλητικοί και αμετανόητοι! Χρυσαυγίτες γέμισαν την Αθήνα και άλλες πόλεις με φειγ βολάν υπέρ του Μιχαλολιάκου και των άλλων φυλακισμένων

– Οργανωμένο “ντου” χρυσαυγιτών με φειγ βολάν σε Αθήνα, Ναύπλιο, Αγρίνιο, Πρέβεζα και Πάτρα
– “Ελευθερία στους Εθνικιστές”, “Η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει” μερικά από τα συνθήματα
– Μιχαλολιάκος μέσα από τη φυλακή: Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου

Ένα καλά οργανωμένο σχέδιο για να … “βρωμίσει ο τόπος” φαίνεται πως έστησαν οι τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Χρυσαυγίτες με μηχανάκια ή αυτοκίνητα πέρασαν από κεντρικούς δρόμους και πέταξαν φειγ βολάν με συνθήματα για τους φυλακισμένους της Χρυσής Αυγής.

Στην Αθήνα, οι χρυσαυγίτες πέταξαν τα φυλλάδια σε κεντρικούς δρόμους όπως η Πανεπιστημίου, η Ακαδημίας και η Πατησίων.

Η νέα προκλητική ενέργεια των χρυσαυγιτών φαίνεται πως ήταν καλά οργανωμένη. Εκτός απο την Αθήνα, τα ίδια φειγ βολάν πετάχτηκαν στους δρόμους του Ναυπλίου, του Αγρινίου, της Πάτρας και στην παραλία της Πρέβεζας.

Στην Πρέβεζα οι χρυσαυγίτες με ένα μηχανάκι και φορώντας κράνη γέμισαν κεντρικούς δρόμους με φειγ βολάν. Σύμφωνα με το epirusgate έχει συσταθεί επιτροπή πολιτών οι οποίοι καθαρίζουν τους δρόμους της πόλης.

Ιδια εικόνα και στους δρόμους της Πάτρας. Οπως γράφει το thebest.gr αυτοκίνητα με χρυσαγίτες προκάλεσαν τους Πατρινούς που έβλεπαν να πέφτουν σε δρόμους και πεζοδρόμια χιλιάδες έντυπα. Μάλιστα αρκετοί αγανακτισμένοι περαστικοί μάζευαν και έσκιζαν τα φειγ βολάν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τα ίδια φυλλάδια πέταξαν οι χρυσαυγίτες και στο Ναύπλιο ενω στο Αγρίνιο, σύμφωνα με το agriniopress, άτομα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο πέταξαν τα φυλλάδια σε πολλούς δρόμους.

Μιχαλολιάκος: Είμαι έτοιμος να πληρώσω με τη ζωή μου την πίστη μου στον Εθνικισμό

Σε συνέτευξή του στην εφημερίδα “Ακρόπολις” ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε κατά του πολιτικού συστήματος, και των ΜΜΕ ενώ για άλλη μια φορά χαρακτήρισε τη δίωξή του πολιτική.

“Αυτοί που δεν με γνωρίζουν έχουν την εντύπωση ότι κάθομαι στο κελί με σκυμμένο κεφάλι. Αυτοί που με ξέρουν όμως γνωρίζουν τα «πιστεύω» μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω μέχρι και με την ζωή μου την Πίστη μου στην Ελλάδα και τον Εθνικισμό” λέει και προσθέτει: “Στην επόμενη βουλή θα έχουμε τουλάχιστον διπλάσιους βουλευτές και για 2η φορά στην πολιτική Ιστορία θα υπάρχουν εκλεγμένοι βουλευτές στην φυλακή…. Η Χρυσή Αυγή θα συμμετέχει κα στις επόμενες εκλογές ότι και να κάνουν. Επαναλαμβάνω πως μόνο αν είμαστε νεκροί θα απαλλαγούνε από εμάς”.

Διαβάστε

Στο “μικροσκόπιο” εταιρία στο Μαρούσι για ύποπτες συναλλαγές με τη Χρυσή Αυγή

Καταγγελία Μπουτάρη για Χρυσή Αυγή: Πρότειναν να… καθαρίζουν τις γειτονιές από εξαρτημένα άτομα

Κασιδιάρης: Ο Μιχαλολιάκος είναι… ο Ερντογάν! Θα τους βάλει φυλακή όλους

Νέο ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Πάλλη – Βαρύς οπλισμός σε κοντέινερ στο Κορωπί

Νεα αιτήματα για άρση ασυλίας Κασιδιάρη και Παναγιώταρου για τον Μελιγαλά

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε