Ελλάδα

Πρύτανης Κίττας: “‘Εχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά”

Δραματική έκκληση απευθύνει με επιστολή του πρός όλους ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου της

Αθήνας, κ. Κίττας με αφορμή την περιπέτεια που έζησε μέσα στην Πρυτανεία όταν δέχθηκε επίθεση από ταραξίες και χρειάστηκε να νοσηλευθεί 2 μέρες στην εντατική.
Ζητάει απ’ όλους με αφορμή τα γεγονότα της Κυριακής να μην ασχοληθούν με το δένδρο και χάσουν το δάσος.

“Ελάχιστη ή και καμία σημασία έχει το τι συνέβη σε μένα προσωπικά. Ετσι κι αλλιώς εγώ έκανα τις επιλογές μου, σωστές ή λάθος, και πληρώνω γι’ αυτές. Από την στιγμή που 18 ή και 20 χρονών παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να είναι μαθητές μου ή εγγόνια μου, βιαιοπραγούν και καταστρέφουν το ναό της ελεύθερης σκέψης, το ναό της παιδείας, εγώ έχω στερέψει, έχω πεθάνει ψυχικά.”

Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Κίττας τονίζει : “Δεν έχει καμία σημασία ο όποιος σωματικός μου τραυματισμός. Μαζεύω λοιπόν ό,τι απέμεινε μέσα μου αντλώντας δύναμη από την αγάπη μου και μόνο για τη νεολαία μας, έστω κι αν ένα κομμάτι της με πρόδωσε και απευθύνω έκκληση να μην αναλωθείτε και πάλι σε ατέρμονες συζητήσεις, σε αδικαιολόγητες κομματικές αντεγκλήσεις και περίπλοκες αναλύσεις χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση. Η μοναδική ελπίδα της χώρας μας, τα νιάτα μας περιμένουν άλλα από όλους εσάς. Μην τους προδώσετε.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Ο πρύτανης ψάχνει τον σωτήρα του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λαμία - 31χρονος κλείδωνε τη σύντροφό του στο μπάνιο για να δει πόσο τον αγαπάει
Το Δικαστήριο επέβαλλε ποινή φυλάκισης 9 μηνών με 3ετη αναστολή στον 31χρονο που ομολόγησε τις πράξεις του και τη σύσταση να μην ξαναενοχλήσει την 30χρονη που τον κατήγγειλε
Γυναίκα 1