Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

SIXT, your preferred mobility partner!

SIXT, your preferred mobility partner!

Η καθημερινότητα μας, οι συνήθειες και οι ανάγκες μας αλλάζουν έντονα και ξαφνικά όπως μας έδειξαν οι τελευταίοι μήνες.

Η παρούσα κατάσταση κάνει την ευελιξία και τη γρήγορη αντίδραση στην αλλαγή να είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά. Η χρήση των μαζικών μέσων μεταφοράς καλό είναι να αποφεύγεται. Το αίσθημα ασφαλείας πρέπει να κυριαρχεί. Έτσι τα οχήματά μας απολυμαίνονται, καθαρίζονται σχολαστικά και παραδίδονται με αντισηπτικά μαντηλάκια και μεμβράνες στο τιμόνι, το λεβιέ ταχυτήτων και το χειρόφρενο. Ο τρόπος και ο χρόνος των μετακινήσεων μετασχηματίζεται.

Σε αυτή την ανάγκη έρχεται να απαντήσει η SIXT προσθέτοντας στις υπηρεσίες της 3 νέες προτάσεις:

  • Ενοικίαση με την ώρα στα μεγάλα αστικά κέντρα, με δυνατότητα παράδοσης και παραλαβής του οχήματος στο χώρο σας,
  • Ενοικίαση με την εβδομάδα με την δυνατότητα επιλογής μέσα από μία μεγάλη γκάμα οχημάτων για κάθε προτίμηση,
  • Ενοικίαση 2 οχημάτων στο ίδιο “combo” μηνιαίο μίσθωμα , καλύπτοντας τόσο την καθημερινή μετακίνηση όσο και την απόδραση του Σαββατοκύριακου.

 Χρειάζεστε ένα όχημα για μόνο λίγες ώρες, ή μήπως για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς όμως να μπορείτε να το προσδιορίσεις ακριβώς; Μήπως έχετε ανάγκη διαφορετικού οχήματος, το οποίο να ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση όπως #πόλη #βουνό #θάλασσα; H Sixt μέσα από αυτά τα νέα ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες σας. Διαλέξτε την υπηρεσία που σας ταιριάζει και επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 57 86 392 ή στο  reservations@sixt.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις