Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σε αστυνομικό κλοιό το κέντρο της Αθήνας – Σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής – Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

“Απαγορευτικό” από της ΓΑΔΑ να εξελιχθούν οι συγκεντρώσεις των μεν χρυσαυγιτών και των δε αντιεξουσιαστών σε πορείες για λόγους ασφαλείας. Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, πανεπιστήμιο και Μοναστηράκι. Κλειστή και η Πανεπιστημίου.

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα. Συγκέντρωση και πορεία παρά τις απαγορεύσεις της ΓΑΔΑ πραγματοποίησαν οι αντιεξουσιαστές και αντιφασίστες στο κέντρο της Αθήνας.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Κρατώντας πανό με αντιφασιστικά συνθήματα όπως “Έξω οι Νεοναζί”, οι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται στα Προπύλαια από τις 4:00 περίπου το απόγευμα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Λίγο μετά τις 17:30 ξεκίνησαν πορεία προς την Ομόνοια αγνοώντας την απαγόρευση της ΓΑΔΑ, με αποτέλεσμα να κλείσει η Πανεπιστημίου.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Έφτασαν στη Σταδίου στη συμβολή με την Αμερικής όπου και παρέμειναν για λίγη ώρα και συνέχισαν την πορεία προς την Πανεπιστημίου όπου διαλύθηκαν αφού έφτασαν στα Προπύλαια. Ισχυρότατες είναι οι δυνάμεις της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, κινήσεις και παρατάξεις από τον χώρο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς , και εκπρόσωποι κοινοτήτων μεταναστών.

Αρκετοί αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν και στο Μοναστηράκι.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε εξέλιξη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα

 Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα που ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργάνωσης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Δικαιοσύνης με αίτημα την άμεση αποφυλάκιση των Μιχαλολιάκου, Παππά και Λαγού. Στη συγκέντρωση βρίσκονται πολλοί βουλευτές του κόμματος όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μίχος ενώ σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσουν και οι ομιλίες.

Ποιοι σταθμοί του μετρό είναι κλειστοί

Εξαιτίας των συγκεντρώσεων, κλειστοί είναι από τις 15:00 οι σταθμοί του μετρό στο Σύνταγμα, Μοναστηράκι και Πανεπιστήμιο ενώ κλειστός είναι και ο σταθμός του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι.

“Απαγορευτικό” από τη ΓΑΔΑ οι συγκεντρώσεις να εξελιχθούν σε πορείες

Για λόγους ασφαλείας, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή, οι συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας, δεν επιτρέπεται να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοι σταθμοί του μετρό κλείνουν το Σάββατο

Aπαγορεύει τις αυριανές πορείες της Χρυσής Αυγής και της ΚΕΕΡΦΑ η αστυνομία

Μισθοί πείνας στην Ελλάδα του 2013! Ολοταχώς… πίσω στο 2000! «Βουτιά» 10% για τον κατώτατο μισθό

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε