Παρασκευή, 23 Φεβ.
14oC Αθήνα

Sky Express: Αλλαγή στις πτήσεις από και προς το Ηράκλειο

Sky Express: Αλλαγή στις πτήσεις από και προς το Ηράκλειο

Σε προσωρινή τροποποίηση των πτήσεών της από και προς το Ηράκλειο προχωρά η Sky express, λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης στον Αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» από τις 19 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου 2024.

 Η Sky express δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες του δρομολογίου από και προς το Ηράκλειο και την Αθήνα να πραγματοποιήσουν δωρεάν αλλαγή είτε σε άλλη ημερομηνία του ίδιου δρομολογίου είτε να επιλέξουν χωρίς καμία επιπλέον χρέωση εναλλακτικές πτήσεις από και προς τα Χανιά.

Σημειώνεται ότι, οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο και τη Θεσσαλονίκη, θα εξυπηρετούνται μέσω του Διεθνούς Αεροδρομίου Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

Όσοι επιβάτες έχουν κρατήσεις που επηρεάζονται θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση με e-mail. Για τις περιπτώσεις εκείνες κατά τις οποίες η κράτηση έχει υλοποιηθεί μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, η επικοινωνία θα πραγματοποιείται με το αντίστοιχο σημείο εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, το επιβατικό κοινό, μπορεί να επικοινωνεί είτε στο flightchange@skyexpress.com ή στο 215 2156510/15 για να ενημερώνεται για όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις