Δευτέρα, 10 Ιουν.
27oC Αθήνα

Θ. Μπαλασόπουλος στο ΣΚΑΪ: Κι εμένα με έδειραν τραμπούκοι, αλλά δεν βγήκα στα κανάλια

Θ. Μπαλασόπουλος στο ΣΚΑΪ: Κι εμένα με έδειραν τραμπούκοι, αλλά δεν βγήκα στα κανάλια

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θανάσης Μπαλασόπουλος, μίλησε στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, για τη χθεσινή επίθεση εις βάρος του Γιώργου Καμίνη, έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ, καθώς και την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Αναφερόμενος στη χθεσινοβραδινή επίθεση εις βάρος του Δημάρχου Αθηναίων, ο κ. Μπαλασόπουλος είπε: “Δεν ξέρω ποιοι του επιτέθηκαν. Δεν ξέρω ποιοι είναι ούτε τα ονόματά τους, εξάλλου δεν είναι η δουλειά μου αυτή.  Δεν είμαι εισαγγελέας”.

Ενώ απαντώντας στη δήλωση του κ. Καμίνη, ότι ο ίδιος ηταν ηθικός αυτουργός της επίθεσης, τόνισε: “Θα ήμασταν ηλίθιοι να δημιουργήσουμε επεισόδιο, ενώ υπάρχει απόφαση να κλείσουν οι δήμοι. Ο Γιώργος Καμίνης υπονοεί οτι στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ είπα ότι δεν μας ενδιαφέρει ποιοι ήταν στη συνεδρίαση της κυβέρνησης για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Να αναζητήσει αλλού, αυτούς που τον στοχοποίησαν”.

Και πρόσθεσε: “Από το πρωί περιφέρεται στα κανάλια για την επίθεση που δέχτηκε, αλλά δεν λέει κουβέντα για τους 6.000 απολυμένους…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση κατά Καμίνη

Η στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη – Πως φυγαδεύτηκε ο δήμαρχος Αθηναίων – «Να σταματήσει ο Μπαλασόπουλος να με στοχοποιεί»

ΔΕΙΤΕ βίντεο τη στιγμή της επίθεσης στον Γιώργο Καμίνη!

Χτύπησαν τον Γιώργο Καμίνη έξω από τα γραφεία της ΚΕΔΕ

Κήρυξαν πόλεμο για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε