Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Θρήνος για το θάνατο του 33χρονου πυροσβέστη – Συλλυπητήρια από την ΠΟΑΣΥ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά τον τραγικό θάνατο 33χρονου πυροσβέστη που χάθηκε στο καθήκον ενώ προσπαθούσε να απεγκλωβίσει μία γυναίκα, η ΠΟΑΣΥ έστειλε συλλυπητήρια στην υπηρεσία του αδικοχαμένου ένστολου.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων απέστειλε συλλυπητήρια για το χαμό του συναδέλφου τους που χάθηκε ενώ έκανε το καθήκον του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ:

“Αξιότιμοι κ.κ. Πρόεδροι,
Παρακαλούμε δεχθείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου Αρχιπυροσβέστη, ο οποίος έπεσε στο βωμό του καθήκοντος στην προσπάθεια να διασώσει συνάνθρωπο μας, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς στο Παλαιό Φάληρο.

Με την ηρωική του στάση απέδειξε τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται ο Έλληνας Πυροσβέστης, επιβεβαιώνοντας δυστυχώς τις ανησυχίες σας, αλλά και τον γενικότερο προβληματισμό όλων μας για τη διασφάλιση του λειτουργήματος των ενστόλων.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια εκφράζουμε επίσης, στην οικογένεια του συναδέλφου καθώς και στην οικογένεια της άτυχης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από τη καταστροφική πυρκαγιά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρήνος στο Π. Φάληρο – Μητέρα δύο ανήλικων η γυναίκα που έχασε τη ζωή της – Ετοιμαζόταν να παντρευτεί ο πυροσβέστης που βρέθηκε δίπλα της νεκρός

Ασύλληπτη τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο – Νεκροί ένας πυροσβέστης και μια μητέρα δύο παιδιών από πυρκαγιά σε κατάστημα

Tραγωδία στο Π. Φάληρο! Δύο νεκροί από πυρκαγιά σε κατάστημα – Ο πυροσβέστης έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να σώσει τους ενοίκους του κτιρίου

Ηλεία: Θρήνος για τον θάνατο 44χρονου πυροσβέστη από ηλεκτροπληξία

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε