Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

TUI Γερμανίας: Προβλέπει «καυτό» καλοκαίρι για την Ελλάδα – Ξεχωρίζουν Κρήτη, Ρόδος και Κως

Πορτογαλία

Η TUI Γερμανίας αναμένει ένα «θερμό» καλοκαίρι 2021 για την Ελλάδα. Ξεχωρίζουν ως τουριστικοί προορισμοί η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως.

Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI Γερμανίας, Marek Andryszak, υπογραμμίζει ότι το ταξίδι παραμένει μέγιστη προτεραιότητα για τους Γερμανούς και όσο μεγαλύτεροι είναι οι περιορισμοί, τόσο μεγαλύτερη είναι η εκτίμηση για τα ταξίδια, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία.

Όπως λέει ο CEO της TUI Γερμανίας, με την ευκαιρία της διαδικτυακής παρουσίασης του προγράμματος για το Καλοκαίρι του 2021, «φέτος, τα ταξίδια είναι μια από τις πιο δραστηριότητες που έλειψαν από τους πολίτες. Αυτό το παρατηρούμε ιδιαίτερα στον αριθμό των αναζητήσεων στο TUI.com, όπου οι Γερμανοί πολίτες μπαίνουν αναζητώντας πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές των διακοπών τους για το επόμενο έτος».

Ο Marek Andryszak συνεχίζει λέγοντας ότι: «Η TUI Γερμανίας αναμένει ένα ισχυρό καλοκαίρι 2021, από πλευράς κρατήσεων για την Ελλάδα αλλά και την Ισπανία. Οι αρχικές τάσεις δείχνουν ότι η Ελλάδα ειδικότερα έχει μεγάλη ζήτηση από τις οικογένειες. Η Κρήτη, η Ρόδος και η Κως είναι μπροστά από την άποψη της δημοτικότητας και προσφέρουν την πιο εκτεταμένη γκάμα ξενοδοχείων. Η TUI διαθέτει συνολικά πάνω από 4.500 ξενοδοχεία στην γκάμα της στην Ελλάδα».

TUI Γερμανίας: «Κατάλληλη προσφορά για κάθε παραθεριστή»

«Για να διασφαλίσουμε την μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία, εμμένουμε στο ευρύ χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων το καλοκαίρι του 2021 και έχουμε την κατάλληλη προσφορά για κάθε παραθεριστή», σημειώνει ο Stefan Baumert, της TUI Germany. Εκτός από την Ισπανία και την Ελλάδα, η TUI αναμένει επίσης καλή ζήτηση για την Τουρκία και την Ιταλία.

Η TUI προσφέρει στους πελάτες της που κάνουν κράτηση για διακοπές μεταξύ 17 Δεκεμβρίου 2020 έως και το τέλος του έτους, να μπορούν να κάνουν νέα κράτηση ή ακύρωση δωρεάν έως και 14 ημέρες πριν την άφιξη. Αυτό ισχύει για την περίοδο ταξιδιού έως τις 31 Οκτωβρίου 2021. Η TUI προσφέρει επίσης την ταξιδιωτική προστασία Covid – Protect.

Ο επικεφαλής της TUI Germany Marek Andryszak είναι πεπεισμένος ότι ένα εμβόλιο και οι βελτιωμένες επιλογές εξετάσεων (test), θα φέρουν την απαραίτητη ασφάλεια για να ταξιδέψουν οι τουρίστες πιο γρήγορα: «Είμαι πεπεισμένος ότι θα σημειώσουμε σημαντική ανάκαμψη το 2021. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για την επανέναρξη της ταξιδιωτικής μας επιχείρησης και βλέπουμε καλές προοπτικές για τον Τουρισμό τον επόμενο χρόνο. Ειδικά οι περιηγήσεις με πακέτα θα έχουν υψηλή ζήτηση, καθώς αυτή η μορφή ταξιδιού προσφέρει τη μεγαλύτερη ασφάλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η TUI, ηγέτης της τουριστικής αγοράς στη Γερμανία έχει περίπου 10.000 υπαλλήλους και 500 καταστήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις