Ελλάδα

Τη σίτιση χιλιάδων μαθητών ,ανέλαβε η Εκκλησία

Την σίτιση χιλιάδων μαθητών στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών ανέλαβε από σήμερα η Φιλανθρωπική Οργάνωση «Αποστολή» σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδεία.

Το γιατί το εξήγησε ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μετά από την σχετική συμφωνία που υπέγραψε με τον υπουργό Παιδείας:

“Έχει γίνει πολύς λόγος για τα παιδιά των σχολείων μας, τα οποία φεύγουν νηστικά πολλές φορές από το σπίτι τους, διότι η οικογένεια έχει οικονομικές ανάγκες. Ως αποτέλεσμα είναι τα παιδιά αυτά να υποφέρουν και να μην αποδίδουν στο σχολείο. Όλοι μας αισθανόμαστε ότι αυτή η στέρηση των παιδιών πρέπει να καλυφθεί από δικές μας φροντίδες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα