Ελλάδα

Τηλεφώνημα Αβραμόπουλου στον πιλότο του A 7 – Τι του είπε

Ο πιλότος του A 7 Corsair εγκατέλειψε με επιτυχία το γηρασμένο αεροσκάφος του λίγο πριν αυτό συντριβεί στο έδαφος. Η εμπειρία του τον έσωσε και γλίτωσε την ΠΑ από την απώλεια ενός πιλότου που είναι πρώτα και πάνω απ΄ όλα.

Λίγη ώρα μετά κι ενώ ο χειριστής περνούσε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του από την επίπονη διαδικασία της εγκατάλειψης του A 7δέχτηκε μια τηλεφωνική κλήση . Ήταν ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος που τον είχε καλέσει για να τον συγχαρεί για την άμεση και σωστή αντίδρασή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 32 λεπτά
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
5