Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Χιλιάδες άτομα και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Σε εξέλιξη είναι η συγκέντρωση στο Σύνταγμα που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη Βουλή διεξάγεται η συζήτηση για την πρόταση μομφής.

Σχεδόν 3.500 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στην οδό Αμαλίας, έξω από τη Βουλή, ενώ την ίδια ώρα μέσα στη Βουλή κορυφωνόταν η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΦΩΤΟ NEWSIT

ΦΩΤΟ NEWSIT

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε «συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού» την Κυριακή στις 18.00 στο Σύνταγμα.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Μίλησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και Παναγιώτης Λαφαζάνης, οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση για «θεσμική εκτροπή» στο θέμα της ΕΡΤ και τόνισαν ότι η κυβέρνηση χάρισε στους ιδιοκτήτες ιδιωτικών καναλιών τη δημόσια περιουσία των ψηφιακών συχνοτήτων. ΣΤη συγκέντρωση βρίσκονται και ο Στάθης Παναγούλης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Στη συγκέντρωση βρίσκονται και εργαζόμενοι της ΕΡΤ καθώς και απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που κρατούν κεριά αναμμένα και πανό «η καθαριότητα στους ιδιώτες, οι καθαρίστριες στο δρόμο» μπροστά από τα κάγκελα του Άγνωστου Στρατιώτη.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Στο Σύνταγμα παραμένουν μετά τις 11 το βράδυ περίπου χίλια άτομα που έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν από μεγάφωνα την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΩΑΝΝΑ ΘΥΜΟΥΛΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόμβα στην καρδιά της συγκυβέρνησης από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ. Μωραΐτη: Αν ο Σαμαράς δεν μπορεί θα βρούμε άλλον – Δείτε βίντεο

Απόλυτο χάος στη Βουλή – Άδωνις Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου χρειάζεται βοήθεια – Απάντηση από ΣΥΡΙΖΑ: Εσύ χρειάζεσαι ψυχίατρο – Δείτε βίντεο

Παφίλης: Έκανα λάθος! Ήθελα να πω ψηφίζουμε υπέρ της πρότασης δυσπιστίας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε