Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Yφασμάτινες μάσκες… εύκολα και οικονομικά στο σπίτι μας – Αναλυτικές οδηγίες

μάσκες

Από Δευτέρα, 04.05.2020, όταν και θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μασκών σε κλειστούς, δημόσιους χώρους και κάπως έτσι οι υφασμάτινες μάσκες θα έχουν την τιμητική τους.

Κι αυτό διότι σε αντίθεση με τις μάσκες του εμπορίου, μπορούν να κατασκευαστούν στο σπίτι μας και να μην είναι… μίας μόνο χρήσης (σ.σ. φυσικά θα πρέπει να πλένονται).

Οι οδηγίες Παπαθανάση για τις υφασμάτινες μάσκες

«Η ελληνική βιοτεχνία μπορεί να παράξει άμεσα μεγάλες ποσότητες και υφασμάτινων μασκών. Έγινε με τα αντισηπτικά και τώρα με τις υφασμάτινες μάσκες. Τις φτιάχνουμε όμως εύκολα και οικονομικά και στο σπίτι μας. Τις φοράμε και μένουμε ασφαλείς».

Click4more: Κορονοϊός: Τι ισχύει για την αναστολή στις συμβάσεις εργασίας τον Μάιο – Τα ποσά που θα καταβληθούν

Αυτό σημειώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και η ανάρτηση συνοδεύεται από οδηγίες για την κατασκευή υφασμάτινης μάσκας.

Με ανάρτησή του επίσης στο Twitter και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης σημειώνει ότι: «Με μία απλή αναζήτησή στο διαδίκτυο πάντως βρίσκεις καλές και όμορφες υφασμάτινες μάσκες παραγόμενες στην Ελλάδα μάλιστα. Θα τα καταφέρουμε».

Δείτε τις οδηγίες για τις μάσκες

μάσκες

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις