Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αδιανόητο! Η Volotea ακύρωσε πτήση και έστειλε τους επιβάτες με… πλοίο στον Πειραιά

Αδιανόητο! Η Volotea ακύρωσε πτήση και έστειλε τους επιβάτες με… πλοίο στον Πειραιά

Μοιάζει απίστευτο αλλά… δεν είναι. Η αεροπορική εταιρία Volotea ακύρωσε πτήση που επρόκειτο να γίνει από τη Μύκονο για την Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής (28.07.2019) και ενημέρωσε τους επιβάτες της πως μπορούν να ταξιδέψουν με το… πλοίο της γραμμής.

Η πτήση της ισπανικής εταιρίας Vototea, V74157, από τη Μύκονο για την Αθήνα επρόκειτο να απογειωθεί από το Νησί των Ανέμων της 19:00 το απόγευμα της Κυριακής. Κανείς απ’ όσους είχαν κλείσει εισιτήριο δεν μπορούσαν να διανοηθούν το Γολγοθά που τους περίμενε και κυρίως το εξοργιστικό μήνυμα που θα λάμβαναν στα κινητά τους.

Λίγα λεπτά πριν από την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο της Μυκόνου, οι επιβάτες της Votolea έλαβαν ένα sms από την εταιρία. Τους ενημέρωνε ότι η πτήση για Αθήνα ακυρώνεται. Μέχρι εδώ καλά, γιατί το πρώτο μήνυμα ενημέρωνε τους επιβάτες πως άμεσα θα τους ενημέρωναν για εναλλακτικές, ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Κανείς βέβαια δεν περίμενε ότι η εναλλακτική αυτή θα ήταν το… πλοίο της γραμμής και το ταξίδι τους αντί για 45 λεπτά θα γινόταν… μερικές ώρες!

Αφού η Volotea ενημέρωσε τους επιβάτες πως θα μπορούσαν είτε να αλλάξουν ημερομηνία στο εισιτήριό τους είτε να ζητήσουν τα λεφτά τους και σε όσους… ξέμειναν στη Μύκονο θα έδινε και σνακ (!), ήρθε το… τελειωτικό χτύπημα: «Σας ενημερώνουμε ότι το ταξίδι για την Αθήνα θα συνεχιστεί με πλοίο. Η αναχώρηση είναι στις 07:35. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο προσωπικό του αεροδρομίου. Τις απολογίες μας» έγραφε το μήνυμα, που ήδη κάνει το γύρο του… twitter!

https://twitter.com/excaltar/status/1155416405828919296?s=20

Η πτώση από τη Μύκονο, πάντως, δεν ήταν η μοναδική της Volotea που προκάλεσε προβλήματα για τους επιβάτες. Κάτι ανάλογο έγινε και με τις πτήσεις της εταιρίας από την Αθήνα στη Ρόδο και από τη Ρόδο στην Αθήνα. Από το πρωί της Κυριακής, οι επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν όσο δεν πάει, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Μετά από ώρες αναμονής, τους είπαν ότι οι πτώσεις επρόκειτο να γίνουν η μια τα μεσάνυχτα και η δεύτερη στις 02:00 τα ξημερώματα!

Ανάμεσα σε εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν γιατί έκλεισαν εισιτήριο με τη Volotea και ο δημοσιογράφος του Novasports, Χρήστος Καούρης, που είχε μια… συμβουλή για όσους προτίθενται να ταξιδέψουν με την ισπανική εταιρία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις