Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΔΜΗΕ: Κανένας λόγος ανησυχίας από τη φωτιά στο Κρυονέρι – Video

ΑΔΜΗΕ: Κανένας λόγος ανησυχίας από τη φωτιά στο Κρυονέρι – Video

Τις πληροφορίες πως η Αθήνα κινδύνευσε με μπλακ άουτ μετά τη φωτιά και τις εκρήξεις στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης στο Κρυονέρι διέψευσε, καθυστερημένα βέβαια, ο ΑΔΜΗΕ. Η πυρκαγιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Δευτέρας (16.07.2018) και οι εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media είναι σοκαριστικές.

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν ξέσπασε η φωτιά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του Αγίου Στεφάνου. Πολλοί κάτοικοι από το Κρυονέρι κι άλλες κοντινές περιοχές ανέβασαν στα social media video και φωτογραφίες που δείχνουν τη λάμψη να κάνει σχεδόν τη νύχτα μέρα!

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής και εθελοντών. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μέχρι αργά το μεσημέρι της Τρίτης (17.07.2018), δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ αλλά και καμία ανακοίνωση από την Πυροσβεστική, που έσπευσε στο σημείο άμεσα.

Συγχρόνως, υπήρξαν πληροφορίες πως η Αττική βρέθηκε μια ανάσα από το γενικό μπλακ άουτ και μάλιστα σε μια μέρα που χαρακτηρίζεται από τις πιο ζεστές του καλοκαιριού και άρα η ζήτηση λόγω των κλιματιστικών θα είναι αυξημένη.

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της περιοχής μας πως η πυρκαγιά στον υποσταθμό της ΔΕΗ στο Κρυονερι δεν εμπνεει ανησυχια.Στο σημειο μετέβησαν πολλα οχηματα του ΠΣ και εθελοντων αλλα δεν χρειάστηκε η επέμβασή τους. Κάθε περυσι και καλυτερα!

Gepostet von Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου am Montag, 16. Juli 2018

Πυρκαγιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ στο ΚρυονέριΒίντεο: Pantelis Ballianos

Gepostet von Ασπασία Καραμάνου am Montag, 16. Juli 2018

ΑΔΜΗΕ: Κανένα πρόβλημα από τη φωτιά στο Κρυονέρι

Αργά το μεσημέρι της Τρίτης, ο ΑΔΜΗΕ με ανακοίνωσή του διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας από τη φωτιά που ξέσπασε στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του Αγίου Στεφάνου Αττικής

Όπως αναφέρεται, το συμβάν δεν επηρέασε καθόλου την ομαλή τροφοδότηση των καταναλωτών της Αττικής και δεν σημειώθηκε η παραμικρή διακοπή ηλεκτροδότησης εξαιτίας αυτού, πράγμα που αντανακλά τις ισχυρές αντοχές του συστήματος.

Επίσης, τονίζει:

– H πυρκαγιά σβήστηκε ταχύτατα με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

– Ήδη, συνεργεία του ΑΔΜΗΕ έχουν ξεκινήσει τις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στον εξοπλισμό που υπέστη βλάβη λόγω της πυρκαγιάς. Οι βλάβες έχουν αρχίσει να αποκαθίστανται σταδιακά και αναμένεται η πλήρης αποκατάστασή τους εντός των επόμενων 24 ωρών.

– Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή λειτουργία του συστήματος και την απροσκόπτη ηλεκτροδότηση της Αττικής.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις