Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης για Δημήτρη Κόκοτα: Έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Άδωνις Γεωργιάδης για Δημήτρη Κόκοτα: Έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Στην μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του ο Δημήτρης Κόκοτας σε νοσοκομείο της Αθήνας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, ότι θα τα καταφέρει», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον Δημήτρη Κόκοτα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

«Θέλω να ευχηθώ και από την εκπομπή σας περαστικά στον κύριο Κόκοτα. Έχω ενημερωθεί από το νοσοκομείο και ενδιαφέρομαι να μάθω ότι είναι σταθερή η κατάστασή του. Το “Γ. Γεννηματάς” κάνει ότι μπορεί από την πρώτη στιγμή, να ξέρετε έγινε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο κύριος Κόκοτας. Έδωσε και δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του, αλλά είμαι αισιόδοξος.

Πιστεύω ότι ο άνθρωπος θα πάει καλά. Αφού ξεπέρασε τα πρώτα πάρα πολύ κρίσιμα 24ωρα, φαίνεται ότι αυτός ο καλός άνθρωπος που τον συμπαθούμε όλοι, ότι θα τα καταφέρει. Τις ευχές μου στην οικογένειά του και πραγματικά κάνουμε ότι ανθρωπίνως μπορούμε».

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Κόκκοτας παραμένει διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ύστερα από το έμφραγμα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις