Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Με μία συγγνώμη θα έληγε το θέμα»

Άδωνις Γεωργιάδης για Πάνο Βλάχο: «Με μία συγγνώμη θα έληγε το θέμα»

Για θύλακες που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας έκανε λόγο ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τον επίμαχο στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος και εξακολουθεί να προκαλεί αναταράξεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, κληθείς να σχολιάσει την απόφασή του να μην προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά του ηθοποιού και τραγουδιστή Πάνου Βλάχου, ξεκαθάρισε πως «μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (13.02.2024), ο κ. Γεωργιάδης είπε σχετικά «Εμείς οι πολιτικοί δεχόμαστε πιο σκληρή δημόσια κριτική από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βεβαίως όσα είπε ο κ. Βλάχος ξεπερνούν τα εσκαμμένα και πιστεύω ότι πραγματικά το έχει μετανιώσει, δεν πιστεύω ότι είπε ότι θέλει να μας σκοτώσουν.

Είναι νέος άνθρωπος και ταλαντούχος και δεν χρειάζεται τέτοια δημοσιότητα. Μία συγγνώμη εκ μέρους του θα έληγε το θέμα».

Ερωτηθείς αν πρόκειται για στοχοποίηση είπε: «Μιλάμε σοβαρά αν αυτό είναι στοχοποίηση; Αν σε ένα κοινό στην εποχή του διαδικτύου βγαίνει ένα πρότυπο της νεολαίας και λέει κάτι τέτοιο;».

   

Ακολούθως πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Ελλάδα στο 2015, αλλά ωστόσο υπάρχουν θύλακες που επιζητούν την αποσταθεροποίηση της χώρας όπως αυτό καταδεικνύουν οι συλλήψεις ατόμων με όπλα και εκρηκτικά που είχαν εμπλακεί με την τρομοκρατία, προφανώς οι θύλακες της άκρας αριστεράς εξακολουθούν να υπάρχουν».

Από την πλευρά του, ο Πάνος Βλάχος- σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το περιστατικό με τους δημοσιογράφους – επιχείρησε να ρίξει τους τόνους με ανάρτησή του social media. «Οι στίχοι και η τέχνη μου δεν έχουν σκοπό να υποκινήσουν τη βία. Δεν είναι το χιούμορ και η σάτυρα που γεννούν τη βία. Βάλτε με και εμένα μέσα στο σάκο. Ίσως έτσι να έρθουμε πιο κοντά», έγραψε σε story στο Instagram. Έκτοτε, δεν έχει επανέλθει στο θέμα, ούτε έχει σχολιάσει την απόφαση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε να κινηθεί νομικά εναντίον του. 

Ο δημοσιογράφος, σε συζήτηση στην εκπομπή «Σήμερα» εμφανίστηκε διατεθειμένος για διάλογο. Με τη διαφορά, ότι χαρακτήρισε τον Πάνο Βλάχο «ηθοποιούλη».

«Εγώ πάντως είμαι διατεθειμένος να πάω σε μια καφετέρια, που θα είναι η εξέδρα που σηκώνει τα πανό, ο ηθοποιούλης, που λέει ο Μπάμπης, όλοι αυτοί που θέλουν το κακό μου και να μιλήσω μαζί τους. Μπορώ να αντιμετωπίσω ότι κουβαλάνε μέσα στο μυαλό τους. Όπλα δεν μπορώ να αντιμετωπίσω. Θα πάω στη δικαιοσύνη να βρω το δίκιο μου. Να ακούσω τη δικαιοσύνη τι έχει να μου πει», ανέφερε σχετικά.

«Ο Μουτζούρης έχει εκλεγεί με ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ»

Όσο για την ομοφοβική επίθεση που εξαπέλυσαν τόσο ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, όσο και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης ο Άδωνις Γεωργιάδης τις καταδίκασε απερίφραστα. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να χάσει ο κ. Στεφανής, στην ουσία, στήριξε τον κ. Μουτζούρη και δεν έκανε καμία προσπάθεια να μην εκλεγεί. «Ο Μουτζούρης έχει εκλεγεί με ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ στο Βόρειο Αιγαίο», είπε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις