Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης – Ψώνισε σε κρεοπωλείο και ξεκαθάρισε: «Δεν υποστηρίζω τα σούπερ μάρκετ, δίνω μάχη κατά της ακρίβειας»

Άδωνις Γεωργιάδης – Ψώνισε σε κρεοπωλείο και ξεκαθάρισε: «Δεν υποστηρίζω τα σούπερ μάρκετ, δίνω μάχη κατά της ακρίβειας»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε χθες (8.4.2023) συνοικιακό κρεοπωλείο στη Νέα Ιωνία, έλεγξε τις τιμές, έκανε τα ψώνια του και ξεκαθάρισε ότι «κάνουν λάθος» όσοι θεωρούν ότι «υποστηρίζει τα σούπερ μάρκετ», ενώ επισήμανε ότι αυτό που κάνει είναι να «δίνει μάχη κατά της ακρίβειας».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ήταν χθες σε ομιλία στη Νέα Ιωνία. Μετά από την εκδήλωση αποφάσισε να κάνει επίσκεψη σε καταστήματα για να δει πως πάει η αγορά ενόψει του Πάσχα και που κυμαίνονται οι τιμές σε αρνιά και κατσίκια και έτσι επισκέφθηκε τοπικό κρεοπωλείο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για την επίσκεψή του στο κρεοπωλείο σε ανάρτησή του στο twitter και τόνισε ότι οι κρεοπώλες έχουν στεναχωρηθεί με την πολιτική του για το θέμα των τιμών σε κατσίκι και αρνί ενόψει του πασχαλινού τραπεζιού.

Ξεκαθάρισε όμως, ότι οι κρεοπώλες κάνουν λάθος, διότι δεν υποστηρίζει τα σούπερ μάρκετ, αλλά αυτό που κάνει είναι να δίνει μια μάχη κατά της ακρίβειας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, πάντως, δεν έφυγε με άδεια χέρια από το κρεοπωλείο. Στήριξε τον τζίρο του καταστήματος, καθώς αποκάλυψε ότι έκανε εκεί τα ψώνια του για το σπίτι του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Χθες ήμουν σε μία ομιλία στη Νέα Ιωνία και είδα εκεί δίπλα ένα κρεοπωλείο. Αποφάσισα -παρά του ότι οι κρεοπώλες έχουν στενοχωρηθεί καθώς με την πολιτική μου κράτησα τελικά πολύ χαμηλές τις τιμές στο αρνί και στο κατσίκι- να δω πώς πάει η αγορά.

Μου εξήγησαν ότι λόγω της δράσης μας κατέβασαν τελικά τις τιμές περίπου 2€ το κιλό. Τους εξήγησα ότι δεν είμαι εναντίον τους αλλά έπρεπε να σκεφθούμε και τους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας που δεν έχουν να πληρώσουν τόσα χρήματα.

Τελικά ψώνισα για το σπίτι μας, βγήκαμε και φωτό και χωρίσαμε αγαπημένοι. Όσοι νομίζουν ότι έχω λόγο να υποστηρίζω τα super markets κάνουν λάθος. Απλά δίνω μία μάχη για όλους μας κατά της ακρίβειας.
Με καλή διάθεση και καλοπιστία θα πάνε όλα καλά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους μας».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις