Ελλάδα

Άδωνις ο… μαραθωνοδρόμος! Φόρεσε τα αθλητικά παπούτσια του και έτρεξε στο Μαραθώνιο! [pics]

Το παρών και στον φετινό Μαραθώνιο της Αθήνας έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλιστα έτρεξε και τα 42 χλμ της διαδρομής!

Ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έτρεξε και στα 42 χλμ της διαδρομής και μάλιστα μέσω twitter μας ενημέρωσε ότι τερμάτισε αλλά και τον χρόνο που έκανε την τεράστια απόσταση, ο οποίος ήταν 5 ώρες και 35 λεπτά.

adonis marathonios

adonis marathonios

adonis marathonios

Μάλιστα όπως έγραψε και στο twitter στόχος του την επόμενη χρονιά είναι να σπάσει το ρεκόρ του και να τερματίσει κάτω από τις πέντε ώρες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δοκιμάζεται για πρώτη φόρα η εικονική πραγματικότητα για την ανακούφιση του πόνου στο παιδιατρικό νοσοκομείο «Αγία Σοφία»
Η εικονική πραγματικότητα χρησιμοποιείται ως θεραπευτικό εργαλείο για τη διαχείριση του πόνου, τη μείωση του άγχους και την υποστήριξη της ψυχικής υγείας των παιδιών
νοσοκομείο