Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΠΙ: Κατατέθηκαν στον ΟΠΙ οι προτάσεις για το νέο ΔΣ

ΑΕΠΙ: Κατατέθηκαν στον ΟΠΙ οι προτάσεις για το νέο ΔΣ

Τις προτάσεις της για την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου, που θα οριστεί σε γενική συνέλευση στις 10/3/2017, γνωστοποιεί η ΑΕΠΙ στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ), σε ανακοίνωση της σήμερα, μία ημέρα μετά την έφοδο της Οικονομικής Αστυνομίας στα γραφεία της εταιρίας, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών για την οικονομική διαχείριση της εταιρίας.

Η ανακοίνωση κάνει επίσης γνωστή στον ΟΠΙ, “την προτεινόμενη 5μελή Συντονιστική Επιτροπή, η οποία θα ξεκινήσει τις εργασίες της την Παρασκευή 10 Μαρτίου και θα παραμείνει εν ενεργεία μέχρι και την ολοκλήρωση της ΑΜΚ (Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου), που έχει εξαγγείλει η ΑΕΠΙ. Ο ρόλος της επιτροπής” αναφέρει η εταιρία “θα είναι η έγκριση των πάσης φύσεως δαπανών και εκροών της εταιρίας. Οι λεπτομέρειες και ο ακριβής τρόπος λειτουργίας της συντονιστικής επιτροπής κοινοποιήθηκαν επίσης αρμοδίως στον ΟΠΙ, όπως και η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) αναφορικά με την ΑΜΚ που έχει εξαγγείλει η εταιρία”.

Επίσης, “υπόψη της εποπτεύουσας αρχής τέθηκε και γνωμάτευση της διεθνούς ελεγκτικής εταιρίας “KPMG Σύμβουλοι Α.Ε.”. Η γνωμάτευση αυτή συντάχθηκε μετά από πρωτοβουλία της ΑΕΠΙ με στόχο να εξεταστούν αναλυτικά τα θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα και τις προοπτικές της ΑΕΠΙ, ενώ αξιολογήθηκε και αποτιμήθηκε και το Επιχειρηματικό Σχέδιο της έως το 2020» σημειώνει η ανακοίνωση της ΑΕΠΙ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε