Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αγγελική Νικολούλη: Ξανά με κόκκινο σακάκι στο «Φως στο Τούνελ» για την Πάτρα

Αγγελική Νικολούλη: Ξανά με κόκκινο σακάκι στο «Φως στο Τούνελ» για την Πάτρα

Με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη θα ασχοληθεί η Αγγελική Νικολούλη και σε αυτή την εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, που άρχισε στις 11.20 το βράδυ της Παρασκευής (08.04.2022).

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε στο πλατό… ξανά με κόκκινο σακάκι, κάτι το οποίο οι χρήστες του twitter σε παλιότερες αναρτήσεις τους έχουν επισημάνει πως σημαίνει ότι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου.

https://twitter.com/yiaaanis/status/1512531177198039041?s=20&t=yPOakLKZc_ti9PvsPFqw1w

https://twitter.com/EZamagia/status/1512531546804215808?s=20&t=yPOakLKZc_ti9PvsPFqw1w

Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

Στην συνέχεια, έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων των δυο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα».

Σε ό,τι αφορά την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη που της παραχώρησε, η Αγγελική Νικολούλη είπε μεταξύ άλλων πως: «Μιλήσαμε για ώρες με το δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις