Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι – Αποκάλυψη newsit.gr: Πριν από μόλις ένα μήνα είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά και όπλα οι δύο από τους τρεις νεκρούς κακοποιούς

Άγιοι Ανάργυροι – Αποκάλυψη newsit.gr: Πριν από μόλις ένα μήνα είχαν συλληφθεί για ναρκωτικά και όπλα οι δύο από τους τρεις νεκρούς κακοποιούς
Από το χθεσινό μακελειό - ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Οι «πρωταγωνιστές» του μακελειού που έγινε το βράδυ του Σαββάτου και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τριών αλλοδαπών κακοποιών, όχι μόνο ήταν γνωστοί στην Αστυνομία αλλά η τελευταία φορά που βρέθηκαν με χειροπέδες, ήταν μόλις πριν από ένα μήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr την 1η Ιουνίου, ακριβώς ένα μήνα πριν από το μακελειό δηλαδή, οι δύο από τους τρεις νεκρούς και συγκεκριμένα ο 48χρονος «πιστολέρο» αλλά και ο 46χρονος με τον οποίο είχε κλειστεί το ραντεβού στα Πατήσια, οδηγούνταν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Αθηνών, για υπόθεση ναρκωτικών.

Η κατηγορία ήταν για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, με τον πρώτο (τον «πιστολέρο») να κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί όπλων!

Η διακίνηση ναρκωτικών

Κατηγορούνταν ότι διακινούσαν μαζί με ένα τρίτο άτομο, ναρκωτικά και συγκεκριμένα ποσότητες κοκαΐνης προς 60 ευρώ το γραμμάριο.

Μάλιστα, η σύλληψή τους είχε γίνει κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας αγοραπωλησίας…

Σε έρευνα που έγινε στο φανοποιείο που εργαζόταν ο 48χρονος, βρέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη μέσα σε συρτάρι και άλλες τρεις συσκευασίες μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο.

Στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρήκαν μία μεταλλική ράβδο ενώ στην κατοχή του είχε πάνω από 6.000 ευρώ!

Μαρίνος Αλειφέρης

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις