Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Απομονωμένος και φρουρούμενος στο Τζάνειο ο 39χρονος δολοφόνος, γιατί δεν επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού

Άγιοι Ανάργυροι: Απομονωμένος και φρουρούμενος στο Τζάνειο ο 39χρονος δολοφόνος, γιατί δεν επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε ειδικό θάλαμο στο νοσοκομείο Τζάνειο βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (09/04/2024) ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου μετά από ένα «θρίλερ» μεταφέρθηκε τελικά στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από δυο αστυνομικούς, ενώ αναμένεται να μείνει εκεί για τρεις ή τέσσερις μέρες.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04/2024) ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου οι γιατροί κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Στη συνέχεια ο 39χρονος βγήκε από τη ΜΕΘ και την Τρίτη ήταν έτοιμος να μεταφερθεί και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα ξεκίνησε η μεταγωγή του με ασθενοφόρο και με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να τον συνοδεύουν.

Όμως δεν έγινε δεκτός στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι στο νοσοκομείο Αττικόν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής μπορεί να προσπαθούσε και πάλι να αυτοκτονήσει. Επίσης δεν θα ήταν μόνος του, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να δημιουργούν επεισόδια με άλλους κρατούμενους.

Έτσι αφού πήγε πίσω στο Αττικόν αποφασίστηκε να φύγει και πάλι, αυτή τη φορά για το Τζάνειο νοσοκομείο, το οποίο διαθέτει ειδικούς θαλάμους για κρατούμενους. Οπότε μεταφέρθηκε εκεί και νοσηλεύεται απομονωμένος έχοντας δυο αστυνομικούς να τον φρουρούν.

Ανείπωτος πόνος στο μνημόσυνο της Κυριακής

Εννιά ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της και η οικογένειά της είναι απαρηγόρητη και ζητά απαντήσεις.

Σήμερα Τρίτη (09/04/2024) τελέστηκε το 9μερο μνημόσυνο από την ημέρα που η δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους συντάραξε το πανελλήνιο και πυροδότησε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας.

Η οικογένεια τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους να φτάνουν στην εκκλησία κρατώντας λευκά λουλούδια.

Ο πόνος αυτών των ανθρώπων είναι απέραντος, όπως και το «γιατί» ο 39χρονος δολοφόνησε το κορίτσι τους και πλέον το μόνο που ζητούν είναι η δικαίωση για τον φρικτό θάνατο της 28χρονης.

«Κοκτέιλ» χαπιών και αλκοόλ της ημέρα της δολοφονίας

To Live News εξασφάλισε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων που έγιναν στο 39χρονο που σκότωσε την Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο αίμα του 39χρονου βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα  200 mg.

Οι βενζοδιαζεπίνες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Ενώ τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με την συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του είναι: 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις