Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Αρνείται το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής, επιστρέφει στο Αττικό

Άγιοι Ανάργυροι: Αρνείται το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής, επιστρέφει στο Αττικό

Εξελίξεις με το θέμα της μεταφοράς του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους με τη σημερινή (09/04/2024) μεταφορά του στο ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εκπομπή Live News το ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, με αποτέλεσμα να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για το νοσοκομείο Αττικόν. .

Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί όπως υποστηρίζει το νοσοκομείο Κορυδαλλού δεν μπορούν να υποδεχθούν ασθενή που μόλις βγήκε από την Εντατική.

Ο 39χρονος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04/2024) νοσηλεύθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν, όπου μετά από βραχεία παραμονή, αποσωληνώθηκε και τοποθετήθηκε σε μια απλή κλίνη, με τους γιατρούς να κρίνουν σήμερα (09/04/2024) πως μπορεί να μεταφερθεί και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνήθηκε να παραλάβει τον 39χρονο δράστη και επιστρέφει και πάλι στο νοσοκομείο Αττικόν.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις