Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Η οκτασέλιδη επιστολή του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής

Άγιοι Ανάργυροι: Η οκτασέλιδη επιστολή του 39χρονου δολοφόνου της Κυριακής

Εμμονή είχε με την 28χρονη Κυριακή ο 39χρονος δολοφόνος της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου.

Σύμφωνα με την 8σελιδη επιστολή που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής της έγραφε πως έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας και προσπαθούσε να την πείσει να είναι μαζί του.

«Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…» έγραφε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» γράφει σε άλλο σημείο της επιστολής.

Η επιστολή δεν έχει ημερομηνία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της είχε μαζί της η Κυριακή όταν πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα στους Αγίους Αναργύρους.

Δεμένος με ιμάντες σε κρεβάτι στο Τζάνειο

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους παραμένει στο Τζάνειο και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό που μίλησε στο Live News, αρνείται να συνεργαστεί με τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε  ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιό του, ωστόσο οι γιατροί επιμένουν πως είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο που έπρεπε να είναι στη φυλακή», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ενώ είναι καλά στην υγεία του, δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος. Πετάει τους ορούς, τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο και ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα», ανέφερε στο Live News.

Όπως ανέφερε ο κ.Γιαννάκος, ο 39χρονος θέλει να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση όμως οι ψυχίατροι κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις