Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Η τελευταία συνάντηση της Κυριακής με τον 37χρονο φίλο της πριν τη δολοφονία από τον πρώην σύντροφό της

Άγιοι Ανάργυροι: Η τελευταία συνάντηση της Κυριακής με τον 37χρονο φίλο της πριν τη δολοφονία από τον πρώην σύντροφό της

Νέο βίντεο ντοκουμέντο για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή Live News και συγκεκριμένα την τελευταία συνάντηση της Κυριακής με τον 37χρονο φίλο της, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία.

Στο βίντεο που παρουσιάζει το Live News η 28χρονη Κυριακή και ο φίλος της εισέρχονται στην καφετέρια και κάθονται σε απόμακρο σημείο, όπου συνομιλούν για όσα έχουν προηγηθεί το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας και λίγες ώρες πριν τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους.

Η ώρα είναι 19:36 και όπως φαίνεται και στο βίντεο, η 28χρονη νιώθει άνετη με τον 37χρονο και οι δύο τους κάθονται για δύο ώρες στην καφετέρια.

Ο φίλος της στη συνέχεια προσφέρεται να την γυρίσει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του. Μόλις φτάσουν εκεί θα συναντήσουν τον δράστη, τον οποίο η Κυριακή αντιλήφθηκε αμέσως και επειδή φοβήθηκε, κατευθύνθηκε με τον 37χρονο στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, προκειμένου να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

Η κατάθεσή του στις Αρχές

Τα όσα κατέθεσε επί 1,5 ώρα στους αστυνομικούς κόβουν την ανάσα.
«Όταν φθάσαμε σε ένα σημείο όπου είναι σταθμευμένα κάποια μηχανάκια ξαφνικά η Κυριακή μιλούσε ακόμα με το 100, ανέστρεψε πλάτη. Ασυναίσθητα ανέστρεψα κι εγώ, αλλά δεν κάναμε πολλά βήματα και τότε ένας άνδρας έπεσε με άλμα επάνω της και άρχισε να την χτυπάει με μαχαίρι.

Εγώ αιφνιδιάστηκα και άρχισα να φωνάζω, αλλά εντός λίγων δευτερολέπτων η Κυριακή είχε πέσει αιμόφυρτη κάτω μαζί με τον δράστη, ενώ ο δράστης παρόλο που ήταν κάτω δεν άφηνε το μαχαίρι και θυμάμαι έναν αστυνομικό που ήρθε και το κλώτσησε παραπέρα για να μην το κρατάει ο δράστης», ανέφερε ο 37χρονος και συνέχισε:

«Όταν συνήλθα λίγο, είδα την Κυριακή χωρίς τις αισθήσεις της, μπρούμυτα, στο πεζοδρόμιο και αυτός πεσμένος πλάγια με την Κυριακή μέσα στα αίματα. Τα έχασα δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω πως έγινε».

Ήταν ζευγάρι για πέντε χρόνια μέχρι το 2019

Ο 37χρονος άνδρας ήταν ζευγάρι με την Κυριακή μέχρι το 2019 και όπως λέει «μετά χωρίσαμε και δεν είχαμε επικοινωνία από τότε».

Για πέντε ολόκληρα χρόνια δεν είχαν την παραμικρή επικοινωνία όσο δηλαδή η Κυριακή έχει αποκοπεί από όλους και από όλα αφοσιωμένη στην αρρωστημένη σχέση της με τον δράστη.

Όλα θα αλλάξουν το απόγευμα της 25ης Μαρτίου, όταν η Κυριακή θα του στείλει μήνυμα στο facebook πως θέλει να του μιλήσει. Λίγα λεπτά μετά θα ανεβάσει και αυτή τη φωτογραφία μόνη και χαμογελαστή δηλώνοντας με νόημα πως επιτέλους νιώθει γαλήνη. \

«Στις 25 Μαρτίου και μέρα Δευτέρα, η Κυριακή μου έστειλε μήνυμα στο Facebook. Κανονίσαμε να συναντηθούμε την Παρασκευή γύρω στις 19:30 σε μια καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί μου είπε ότι είναι χωρισμένη εδώ και 2 μήνες γιατί δεν περνούσε καλά. Από ό,τι μου είπε όσο ήταν στην σχέση της διέμενε στο Αιγάλεω και μετά μετακόμισε στην Νέα Χαλκηδόνα».

Οι δύο φίλοι θα ξανασυναντηθούν και την επόμενη μέρα με το ταλαιπωρημένο κορίτσι αυτή τη φορά να ανοίγει την καρδιά της και να αποκαλύπτει πιο πολλά από το μαρτύριο που βίωνε.

«Το Σάββατο ξαναβρεθήκαμε. Εκεί μου είπε ότι χώρισε γιατί το άτομο που είχε σχέση, γινόταν καταχρηστικός και κακοποιητικός. Μου διηγήθηκε ότι αρκετές φορές έφευγε και από το σπίτι, ενώ μου είπε ότι του είχε κάνει και μήνυση την οποία είχε ανακαλέσει».

Οι δύο φίλοι συναντιούνται συνολικά τρεις φορές. Η πρώτη στις 29 Μαρτίου σε καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους, η δεύτερη στις 30 Μαρτίου στην Νέα Φιλαδέλφεια και μια 3η φορά το απόγευμα της 1ης Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που η 28χρονη θα σφαγιαστεί έξω από το αστυνομικό τμήμα από τον κακοποιητή της.

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις