Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: Παρέμβαση εισαγγελέα για την απόπειρα δολοφονίας του 39χρονου

Άγιοι Ανάργυροι: Παρέμβαση εισαγγελέα για την απόπειρα δολοφονίας του 39χρονου

Έρευνα για την απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους διατάχθηκε από τον εισαγγελέα φυλακών.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τα ξημερώματα της Κυριακής (07/04/2024) όταν ενώ
βρισκόταν σε κελί μαζί με τρεις ακόμη κρατουμένους, έφυγε από το κρεβάτι του, πήγε στο μπάνιο του κελιού, έβγαλε τους επιδέσμους που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του και μετατρέποντας τους σε θηλιά, επιχείρησε να απαγχονιστεί, στηρίζοντας τους επιδέσμους σε μια βίδα!

Όμως κατά τη διάρκεια της απόπειρας, έπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα να εντοπιστεί από υπαλλήλους καθιστός δίπλα στο ντους, να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ, να ανακτήσουν τον σφυγμό του και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Αττικό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Συνεχίζεται η ΕΔΕ στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Αναφορικά με την έρευνα στο αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετά από πενθήμερη προθεσμία που πήραν όλοι οι εμπλεκόμενοι που έχουν απομακρυνθεί από τη θέση τους, καλούνται σε καταθέσεις.

Αυτό που φαίνεται από την ως τώρα διαδικασία, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι ότι ο διοικητής του τμήματος Αγίων Αναργύρων δεν είχε ενημερωθεί από τον αξιωματικό υπηρεσίας και άρα δεν είχε άμεση ευθύνη.

Είχε ενημερωθεί η Υποδιοικητής και Επόπτρια Δυτικής Αττικής εκείνη την νύχτα, η οποία φαίνεται να έχει και την βαρύτερη ευθύνη εκ της θέσεώς της
Η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας είναι άμεσα να ολοκληρωθεί η διαδικασία για να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν.

Γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθεί ως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας η ΕΔΕ, χωρίς όμως ακόμα να είναι απολύτως σίγουρο, καθώς ενδεχομένως να κληθούν και άλλοι αξιωματικοί να καταθέσουν ή να υποστηρίξουν εμπλεκόμενοι να χρειαστούν και συμπληρωματικές καταθέσεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις