Τρίτη, 21 Μαΐ
27oC Αθήνα

Άγιοι Ανάργυροι: «Την αγαπώ την Κυριακή, πώς γίνεται να το έκανα εγώ αυτό» είπε ο 39χρονος δολοφόνος στους γιατρούς

Άγιοι Ανάργυροι: «Την αγαπώ την Κυριακή, πώς γίνεται να το έκανα εγώ αυτό» είπε ο 39χρονος δολοφόνος στους γιατρούς

Στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, σε «ειδικό δωμάτιο ηρεμίας» μεταφέρθηκε ο 39χρονος δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1.4.24).

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους με θύμα την 28χρονη Κυριακή έλαβε εξιτήριο από το Τζάνειο, όπου νοσηλευόταν, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Ο 39χρονος δολοφόνος μεταφέρθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουαλέτα θα είναι κλειδωμένη και θα πηγαίνει παρουσία φρουρού.

Το εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο ήρθε με χαρτί ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και από αύριο Τρίτη αναμένονται οι συνεδρίες του με ψυχίατρο στις φυλακές.

Οι υπάλληλοι που τον έχουν συναναστραφεί, αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής. Νομίζει, όπως λένε, πως το έχει κάνει εκτός φυλάκων.

Επιπλέον, ο 39χρονος υποστηρίζει ότι δε θυμάμαι την στιγμή της επίθεσης στην 28χρονη, επαναλαμβάνοντας, σε ενεστώτα χρόνο, ότι «την Κυριακή την αγαπάω», γεγονός που δείχνει πως δεν έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος νοσηλεύτηκε αρχικώς στο Αττικό νοσοκομείο, διασωληνωμένος, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε χρησιμοποιώντας τις γάζες που είχε από τον αυτοτραυματισμό του έξω από το ΑΤ. 

Μετά την αποσωλήνωσή του εξετάστηκε από ψυχίατρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να εκτιμήσει την κατάστασή του, αφού ο δράστης επέδειξε πλημμελή συνεργασία και απαντούσε στις ερωτήσεις μονολεκτικά ή με νοήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις