Το κανταΐφι, άλλωστε, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά και παραδοσιακά δεν λείπει σχεδόν ποτέ από τα εορταστικά τραπέζια. Στην πραγματικότητα είναι ένα εύκολο γλυκό που μπορεί ο καθένας να το φτιάξει, αντί να το αγοράσει και αν δεν το έχετε τολμήσει μέχρι σήμερα, ίσως ήρθε η ώρα να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με αυτή την εκπληκτική αγιορείτικη εκδοχή του!
Για ένα ακόμα πιο γευστικό αποτέλεσμα το μυστικό είναι το εξής: Μαζί με τη γέμιση βάζουμε πάντα ένα κομμάτι φρέσκο βούτυρο. Και από πάνω το περιχύνουμε και πάλι με λιωμένο βούτυρο, το κανταΐφι δεν θέλει τσιγκουνιές!»
Διαβάστε αναλυτικά στο dogma.gr