Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 46χρονης τρανς

Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά τη δολοφονία της 46χρονης τρανς

Ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο αποτυπώνονται οι κινήσεις του 35χρονου Μπαγκλαντεσιανού λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της 46χρονης τρανς στην οδό Φυλής στον Άγιο Παντελεήμονα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Στο οπτικό υλικό, διάρκειας 56 δευτερολέπτων, ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας, φεύγει από το σπίτι της 46χρονης τρανς Αννα Ιβάνκοβα και να περπατάει στους δρόμους της πολυσύχναστης περιοχής του κέντρου της Αθήνας.

Φαίνεται να μιλάει στο κινητό ενώ, κάποια στιγμή, το σηκώνει ψηλά και τραβάει φωτογραφία την κάμερα κλειστού κυκλώματος που υπάρχει σε πολυκατοικία της περιοχής.

Στο δεξί του χέρι διακρίνεται να φοράει μια αλυσίδα, αντικείμενο που βοήθησε τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος.

Το συγκεκριμένο βίντεο μαζί με κάποια άλλα βοήθησαν τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών να τακτοποιήσουν τον 35χρονο ως τον άνθρωπο που έκοψε με ένα ψαλίδι το νήμα της ζωής της Άννα Ιβάνκοβα.

Ο 35χρονος, με τον οποίο πάλεψε το θύμα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, είχε έρθει στην Ελλάδα το 2017. Στο σπίτι του θύματος έχουν βρεθεί τα αποτυπώματά του, ενώ ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με την άγρια δολοφονία της 46χρονης τρανς.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις