Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγιος Στέφανος: Αυτόπτης μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό 16χρονου – «Αν δεν φώναζα, θα τον σκότωναν»

Άγιος Στέφανος: Αυτόπτης μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό 16χρονου – «Αν δεν φώναζα, θα τον σκότωναν»

Μια γυναίκα φαίνεται πως ήταν ο φύλακας άγγελος του 16χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Άγιο Στέφανο από ανηλίκους.

Η γυναίκα από τον Άγιο Στέφανο μίλησε στην τηλεόραση της ΕΡΤ αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως οι δράστες τραβούσαν με βίντεο τον ξυλοδαρμό, ενώ σταμάτησαν μόνο όταν η ίδια έβαλε τις φωνές.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, πέντε ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια 16χρονο χτυπώντας τον στο κεφάλι με αποτέλεσμα να του καταφέρουν σοβαρά τραύματα. Ο ένας από αυτούς κατέγραφε σε βίντεο τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού.

«Το είχαν κάτω το παιδί. Έβγαλαν από το μπουφάν ένα ξύλο και το χτυπούσαν στο μάτι, το πρόσωπο, τα χέρια. Αίματα. Με το που βγαίνω και βλέπω το παιδί να φωνάζει όσο μπορεί, βάζω τις φωνές: “ντροπή σας, αλήτες”. Αυτοί τραβούσαν και βίντεο», είπε η αυτόπτης μάρτυρας.

 

Η ίδια είπε: «Τον είχαν χτυπήσει και στο μάτι, έτρεχε αίμα. Του έβαλα ιώδιο, πάγο… Αν δεν έβγαινα να μαζέψω το παιδί και να φωνάξω, το παιδί θα το είχαν τελειώσει εκεί».

Σημειώνεται πως για την υπόθεση συνελήφθη ένας ανήλικος που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας, ενώ για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθησαν και οι γονείς του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις