Ελλάδα

Άγνωστοι πέταξαν δέμα με ναρκωτικά μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι απέτρεψαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς την εισαγωγή ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, εντοπίστηκε σε κοινόχρηστο χώρο της Α’ Πτέρυγας δέμα με ναρκωτικά, το οποίο πέταξε άγνωστος εξωτερικά των φυλακών. Το δέμα περιείχε 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 24,2 γραμμαρίων, ισάριθμες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 20,1 γραμμαρίων, 1 συσκευασία με χασίς βάρους 17 γραμμαρίων, καθώς και μία τράπουλα.

Άμεσα ενημερώθηκαν ο αρμόδιος εισαγγελέας και η τοπική αστυνομική Αρχή που διενεργεί σχετική προανάκριση. Παράλληλα, το περιστατικό διερευνάται και από πειθαρχικής πλευράς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορείες μνήμης στο Σύνταγμα για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει από μαθητές και φοιτητές στις 12 το μεσημέρι ενώ η 2η στις 21:00 το βράδυ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Αλέξης Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός