Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αγώνα για τις “μωρομάνες” των φυλακών υπόσχεται να δώσει η Βίκυ Σταμάτη

Αγώνα για τις “μωρομάνες” των φυλακών υπόσχεται να δώσει η Βίκυ Σταμάτη

Αγώνα για τις “μωρομάνες” μετά την αποφυλάκισή της υπόσχεται να δώσει η Βίκυ Σταμάτη, όπως μας μεταφέρει ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγούσης, μιλώντας στο Newsit.gr.

Όπως λέει ο κ. Ραγκούσης, η πελάτισσά του αναμένεται να “ριχτεί στον αγώνα”και θα προβεί σε ανακοινώσεις επί διαφόρων θεμάτων. Αυτό που την άγγιξε περισσότερο απ’ όλα, σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση, είναι οι “μωρομάνες που ζουν μέσα στις φυλακές”.
Η ίδια, έχοντας βιώσει την εμπειρία να ζει μακριά από το παιδί της, εξέφρασε την επιθυμία της να παλέψει για τα δικαιώματα αυτών των γυναικών

“Η κ. Σταμάτη είναι πολύ καλά. Ειναι δίπλα στο παιδί της. Τις επόμενες μέρες σκοπεύει να κάνει ανακοινώσεις σχετικά με διάφορα θέματα, για τα οποία σκοπεύει να δώσει αγώνα , καθώς την εχουν αγγίξει και ευαισθητοποιήσει”, αναφέρει χαρακτηριστικα στο NewsIt.gr, ο συνήγορός της Βίκυς Σταματη. 

Ανάμεσα στα άλλα θέματα, με τα οποία θα ασχοληθεί ειναι και οι συνθήκες κράτησης των καταδικασθέντων για διάφορα εγκλήματα. “Θα δώσει αγώνα για τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης όλων των κρατουμένων”, προσθέτει ο κ. Ραγκουσης. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Βίκυ Σταματη, από σημερα – όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του NewsIt.gr – δεν μένει στην οικία του αδερφού της στο Χαλάνδρι.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε