Αγωνία από γονείς για κρούσματα κορονοϊού σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Ελληνικό

φωτογραφεία αρχείου

Από την μια γονείς που τρέμουν και μόνο στην ιδέα πως τα παιδιά τους μπορεί να είναι φορείς του κορονοϊού και από την άλλη άνθρωποι που τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους να απαντούν με τον λάθος τρόπο.

Κλειστός από σήμερα και για τουλάχιστον όλη την εβδομάδα θα παραμείνει ιδιωτικός βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός / νηπιαγωγείο στο Ελληνικό. Και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί όσα μέτρα κι αν ληφθούν. 

Όπως καταγγέλουν γονείς στο newsit.gr στο σχολείο έχει βρεθεί ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και συγκεκριμένα μια δασκάλα των τμημάτων προ-προνηπίων, ενώ άλλη μια θεωρείται ως ύποπτο κρούσμα μέχρι να βγει το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο έχει υποβληθεί. Σύμφωνα με τους ίδιους τουλάχιστον έξι παιδιά έχουν εμφανίσει συμπτώματα, με τους γονείς των δυο από αυτών μέσα στις επόμενες ώρες να τα πηγαίνουν να κάνουν το τεστ του κορονοϊού, προκειμένου να διαπιστώσουν αν είναι φορείς του ιού ή όχι.

Από την άλλη το σχολείο θέλοντας να αποφύγει την οποιαδήποτε εμπλοκή, σε ερώτηση αν ισχύουν τα όσα λέγονται δεν θέλησε να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση δημιουργώντας έτσι επιπλέον ερωτηματικά, καθώς στο στάδιο αυτό αναμένονται κι άλλα αποτελέσματα από τεστ που έχουν ήδη γίνει σε άτομα του προσωπικού του συγκεκριμένου κτιριακού συγκροτήματος.

Μάλιστα, σε ερώτηση του newsit.gr προς τον βρεφονηπιακό παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο αν ισχύει η καταγγελία που θέλει μια δασκάλα να είναι ήδη επιβεβαιωμένο κρούσμα και άλλη μια να θεωρείται ύποπτη, η απάντηση ήταν η εξής «Και να ισχύει ότι υπάρχει κρούσμα κορονοϊού σε δασκάλα, αυτό τι είναι ρετσινιά;»

σ.σ. Το όνομα του βρεφονηπιακού σταθμού δεν το δημοσιεύουμε ακόμα αλλά περιμένουμε μια επίσημη ενημέρωση είτε από το υπουργείο Παιδείας, είτε από τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου σχολείου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Προσοχή! Μεγάλη απάτη μέσω social media – Χρησιμοποιούν τα ονόματα των Γεωργιάδη, Αυτιά, Τσιτσιπά κι άλλων

Προσοχή! Μεγάλη απάτη μέσω social media – Χρησιμοποιούν τα ονόματα των Γεωργιάδη, Αυτιά, Τσιτσιπά κι άλλων

Mία παγκόσμια απάτη με την υπόσχεση παροχής επενδυτικών υπηρεσιών έχει έρθει στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα εμπλέκουν και ονόματα της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, του αθλητισμού και της showbiz φυσικά εν αγνοία τους.
Νέος συναγερμός σε Αττικόν και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 19 κρούσματα σε εργαζόμενους

Νέος συναγερμός σε Αττικόν και Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης: 19 κρούσματα σε εργαζόμενους

Μέσα σε λίγες μέρες βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό 20 εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, 12 κρούσματα εντοπίστηκαν στο νοσοκομείο Αττικόν, τρία στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης κι ένα στο νοσοκομείο Καβάλας.
Κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από τη Ματίνα Παγώνη – “Πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός κρουσμάτων”

Κορονοϊός: Κραυγή αγωνίας από τη Ματίνα Παγώνη – “Πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός κρουσμάτων”

Ηχηρό μήνυμα και... καμπανάκι από τη Ματίνα Παγώνη για να μην ξεπεράσουμε τα 1.000 κρούσματα την ημέρα. Κρίνονται όλα στις 9 Νοεμβρίου. Κοντά στο lockdown οι Σέρρες, βρέθηκε εστία κορονοϊού σε γηροκομείο. Ποια νέα μέτρα είναι στο τραπέζι αν δεν "πιάσουν" μάσκες παντού και νυχτερινό lockdown.