Ελλάδα

Αγωνία για 15χρονο κορίτσι – Εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα

Συναγερμός έχει σημάνει στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας από την εξαφάνιση ενός 15χρονου κοριτσιού.

Πρόκειται για την η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά 15 ετών, αφγανικής καταγωγής τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από την περιοχή τις 25/09/2021 και ώρα 20:00

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σήμερα, 28/9/2021, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά μετά από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μπίμπι Αμίνα Σαχάμπ Ζαντά έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο φόρεμα και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύ υψηλός κίνδυνος για φωτιά την Πέμπτη σε Αττική, Κρήτη, Εύβοια και σε περιοχές σε Πελοπόννησο και βόρειο Αιγαίο
Η Πολιτική Προστασία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια
Φωτιά στην Παλαιά Φώκαια
Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τον 13χρονο που απαγχονίστηκε στη Φυλή - «Ήταν θύμα bullying, ήταν αποφασισμένος να αυτοκτονήσει»
Το παιδί φέρεται να βίωνε ακραίο bullying, έκανε αναρτήσεις σχετικές με την αυτοκτονία - Σοκάρουν οι μαρτυρίες συμμαθητών για τα περιστατικά εκφοβισμού που βίωνε ο 13χρονος και για το challenge του TikTok που μέσω πνιγμού προκαλεί «ευφορία»
Αγόρι θύμα bullying