Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Αγωνία για την 14χρονη Αναστασία που εξαφανίστηκε στον Πειραιά – Παραμένει άφαντη για 5η μέρα

Αγωνία για την 14χρονη Αναστασία που εξαφανίστηκε στον Πειραιά – Παραμένει άφαντη για 5η μέρα

Συνεχίζεται η αναζήτηση της Αναστασίας Μπογοδήμου, 14 ετών. Η ανήλικη εξαφανίστηκε από τον Πειραιά την Τρίτη 23 Ιανουαρίου όπως είχε ενημερώσει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, η αναζήτηση της 14χρονης Αναστασίας Μπογοδήμου, συνεχίζεται, καθώς η ανήλικη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 23 Ιανουαρίου από τον Πειραιά, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Ωστόσο, σε συνέχεια εισαγγελικής εντολής και παράτασης του μηχανισμού, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, πραγματοποιείται λήξη του Αmber Αlert.

Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών AMBER ALERT HELLAS, για την υπόθεση της ανήλικης είχε ενεργοποιηθεί στις 24/01/24, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Αναστασία Μπογοδήμου έχει μαύρα μαλλιά, έχει καστανοπράσινα μάτια, ύψος 1.50 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα και τζιν παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις