Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αγωνία για την τύχη 17χρονης – Εξαφανίστηκε από τον Πειραιά

Αγωνία για την τύχη 17χρονης – Εξαφανίστηκε από τον Πειραιά

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά, καθώς εδώ και τρεις ημέρες έχουν χαθεί τα ίχνη μιας κοπέλας και η κινητοποίηση είναι μεγάλη.

Συγκεκριμένα στις 25/05/22, κατά τις απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Ν. Σμύρνης, η Καλλιόπη Σ., 17 ετών.

«Το Χαμόγελο Του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 28/05/2022 και άμεσα προέβη στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Η Καλλιόπη Σ. έχει ύψος 1.65 μ., είναι εύσωμη και έχει καστανά μαλλιά και μάτια. Tην ημέρα που εξαφανίστηκε η Καλλιόπη Σ., φορούσε μπλε τζιν, άσπρη μπλούζα, μαύρη ζακέτα και είχε μαζί της μια ροζ σχολική τσάντα.

 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις