Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Αγωνία για τον 20χρονο Κοσμά που αγνοείται στην Κρήτη – Το μήνυμα από το Χαμόγελο του Παιδιού

Αγωνία για τον 20χρονο Κοσμά που αγνοείται στην Κρήτη – Το μήνυμα από το Χαμόγελο του Παιδιού

Στο πόδι βρίσκεται όλη η Κρήτη για τον 20χρονο Κοσμά ο οποίος έχει εξαφανιστεί με τα ίχνη του να χάνονται από το Καβροχώρι Ηρακλείου στις 14 Ιουνίου.

Συναγερμός έχει σημάνει και στο Χαμόγελο του Παιδιού το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για τον 20χρονο Κοσμά: “Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»

Την ίδια ώρα, το γεγονός ότι ο Κοσμάς δεν πήρε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο έχει κάνει την αγωνία των συγγενών του να χτυπήσει κόκκινο σύμφωνα με το e-kriti.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του ενώ για να βρεθεί, προσπάθειες γίνονται και από συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα.

Για την εξαφάνισή του εκδόθηκε και Silver Alert:

Πηγή: e-kriti

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις