Ελλάδα

Άγονος ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ

Χωρίς κατάθεση προσφορών ολοκληρώθηκε σήμερα ο διαγωνισμός για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων Μεγαλόπολης και Φλώρινας της ΔΕΗ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως ανακοίνωσε η επιχείρηση, ως τις 12 που έληξε η προθεσμία υποβολής προσφορών για την αποεπένδυση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, δεν κατατέθηκε καμιά προσφορά.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της επιχείρησης την Πέμπτη 18 Ιουλίου προκειμένου ο διαγωνισμός να κηρυχθεί άγονος.

Όλο και λιγότερο το ενδιαφέρον για την ΔΕΗ

Πρόκειται για τον δεύτερο κατά σειρά διαγωνισμό για τις μονάδες καθώς και η προηγούμενη φάση κηρύχθηκε άγονη λόγω χαμηλού τιμήματος.

Η πώληση των μονάδων επιβλήθηκε σε εφαρμογή απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για το μονοπώλιο της ΔΕΗ στην παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο 32χρονος που μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του και τον φίλο της στο Λαύριο - «Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα καταναλώσει αλκοόλ και χάπια»
Το δικαστήριό του είχε αναβληθεί για αύριο, Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, αλλά δυστυχώς όντας ελεύθερος πρόλαβε να επιτεθεί τόσο βάναυσα σε βάρος της πρώην συντρόφου και του φίλου της
Το ζευγάρι που τραυματίστηκε από την επίθεση
Καταθέτει η κόρη των γιατρών για την υπόθεση Μαζωνάκη - «Με το παιδί μου έχουμε κάνει πλασμαφαίρεση» λέει η 56χρονη
Ανοίγει σήμερα το χρηματοκιβώτιο του τραγουδιστή - Πέρα από την κόρη του ζευγαριού, αναμένεται να καταθέσουν ασθενής του γιατρού και εργαζόμενη του δεύτερου ιατρείου που διατηρούν
Γιώργος Μαζωνάκης
Στα Ζωνιανά Τουρνάς και Ανδριανός για αυτοψία στις ζημιές από την κακοκαιρία - «Άθλος η προσπάθεια που έγινε, Daniel 2 χτύπησε τον Μυλοπόταμο»
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης έκανε λόγο για μεγάλες ζημιές στην αγροτική οδοποιία και στις καλλιέργειες, αλλά και εκτεταμένα προβλήματα μέσα στους οικισμούς
Αυτοψία στις ζημιές από την κακοκαιρία στον Μυλοπόταμο