Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άγρια δολοφονία 26χρονου στην πλατεία Βικτωρίας! Συνελήφθησαν 3 από τους 5 δράστες

Άγρια δολοφονία 26χρονου στην πλατεία Βικτωρίας! Συνελήφθησαν 3 από τους 5 δράστες

Πέντε Αφγανοί είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της ανθρωποκτονίας 26χρονου Αλγερινού, που διαπράχθηκε στις 3 Μαρτίου 2018, στην πλατεία Βικτωρίας.

Οι δράστες συνεπλάκησαν με τον Αλγερινό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, από αιχμηρό αντικείμενο. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας κατάφεραν να εντοπίσουν τους τρεις από τους δράστες, ηλικίας 14, 20 και 21 ετών, τους οποίους προσήγαγαν, ενώ από την εξέτασή τους, εξακριβώθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Σημειώνεται, ότι οι δράστες και το θύμα είχαν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών.

Η “άγρια” δολοφονία

Θανάσιμα τραυματισμένος εντοπίστηκε ο νεαρός, στη 1:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου, 03.03.2018, στην πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας ήταν μαχαιρωμένος στον θώρακα. Εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη λίγο μετά την δολοφονία. Ο πολίτης ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις