Ελλάδα

Άγρια δολοφονία στους Αμπελόκηπους: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και την έχω στο πατάρι»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπροστά σε μία νέα γυναικοκτονία βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές, που κλήθηκαν από άνδρα να μεταβεί στην οδό Λακωνίας στους Αμπελόκηπους, αφότου ο ίδιος τους ανέφερε ότι αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του.

Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στους Αμπελόκηπους, ένας 39χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής τηλεφώνησε στο 100 κι είπε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε την 32χρονη σύζυγό του και την έχει στο πατάρι. 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έφτασαν φτάσει άνδρες της Άμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο διαμέρισμα υπάρχει έντονη δυσοσμία, ενώ ο δράστης φέρεται να δολοφόνησε τη γυναίκα μια βδομάδα νωρίτερα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 39χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε γιατί διαπίστωσε ότι τον απατούσε με τον κολλητό του.

ampelokipoi dolofonia

ampelokipoidolofonia

Μάλιστα, στο πατάρι υπάρχουν και μαύρες σακούλες, με την Ασφάλεια να έχει ζητήσει από τους αστυνομικούς που έχουν μεταβεί στο σημείο, να μην πειράξουν τίποτα, καθώς πηγαίνει εκεί κλιμάκιο.

abelokipoi drastis

drastis ampelokipoi EUROKINISSI

drastis ampelokipoi EUROKINISSI

drastis ampelokipoi EUROKINISSI

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του, χτυπώντας τη στο κεφάλι με σφυρί. 

Αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι ότι πως ο δράστης είπε πως σκότωσε τη γυναίκα του το βράδυ της Πέμπτης και μετά είπε ότι τα παιδιά ήταν στο σχολείο, πράγμα που δεν μπορεί να ισχύει αν η δολοφονία έγινε όντως το βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τον δράστη μαζί με τα δύο του παιδιά, ηλικίας 9 ετών και 12 ετών, στην είσοδο της πολυκατοικίας και τον συνέλαβαν. 

Τα δύο παιδιά της οικογένειας βρίσκονται στο σπίτι του θείου τους.

Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνος Χάλκος, Ειρήνη Πεϊβάνη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί μετά την αναβάθμιση της κατηγορίας – Στο «μικροσκόπιο» τα τηλέφωνά τους
Τα πρώτα ευρήματα μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, είναι δυο φωτογραφίες και ένα βίντεο μικρής διάρκειας που δείχνουν τον τραγουδιστή με κλειστά μάτια πιθανότατα νεκρό στο κρεβάτι του ιατρείου
Οι γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ο Γιώργος Μαζωνάκης έπαθε ανακοπή μία ώρα πριν κληθεί το ΕΚΑΒ: Τα αλλεπάλληλα alarm, το restart στο μηχάνημα και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα
Οι δυο γιατροί έχουν πέσει σε μια σειρά αντιφάσεων σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι - Η αποκάλυψη για την στιγμή που χορήγησαν αδρεναλίνη στον Γιώργο Μαζωνάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 8