Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγρια καταδίωξη στο Καπανδρίτι! Τραυματίες δύο αστυνομικοί! ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ -  NEWSIT
ΦΩΤΟ - NEWSIT

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μία άγρια καταδίωξη ύποπτου αυτοκινήτου στο Καπανδρίτι, κατά την διάρκεια της οποίας δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τραυματίστηκαν σοβαρά!

Το περιστατικό ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρης, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία με τέσσερα άτομα, γυρνούσε από περιοχή σε περιοχή και έκανε κλοπές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, ωστόσο δεν κινδυνεύει η ζωή τους

Αμέσως ένα όχημα της αστυνομίας έφτασε στο σημείο και ξεκίνησε μία άγρια καταδίωξη από τον Άγιο Στέφανο προς το Καπανδρίτι.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Αθανασίου, στον Άγιο Στέφανο, μία μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με δύναμη στην μάντρα ενός εργοστασίου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο σοβαρός τραυματισμός των δύο αστυνομικών, με τις φωτογραφίες του newsIT να καταδεικνύουν το ότι η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.




Η καταδίωξη βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στο Καπανδρίτι, για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις 17:00 στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε