Ελλάδα

Αγρίνιο: «Βρήκα όρθια την κόρη μου να ουρλιάζει» λέει ο πατέρας της 17χρονης που τραυματίστηκε στο φονικό τροχαίο

«Η κόρη μου σώθηκε γιατί δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύθηκε από το αυτοκίνητο, Αν είχε μείνει μέσα θα είχε καεί»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 21χρονο που απανθρακώθηκε έχει προκαλέσει σοκ στο Αγρίνιο με συγγενείς και φίλους να ετοιμάζονται σε λίγες ώρες να του πουν το τελευταίο «αντίο».

«Ήταν ένα νέο παιδί, γεμάτο ζωή και πήγαινε βόλτα. Πού να πάει το παιδί; Γεμάτο ζωή παιδί», είπε ο πατέρας του, ενώ η κοπέλα που σώθηκε από το τροχαίο δυστύχημα στο Αγρίνιο βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο 21χρονος εγκλωβίστηκε μέσα στο φλεγόμενο όχημα βρίσκοντας φρικτό θάνατο, όταν η 17χρονη κοπέλα του που καθόταν στην θέση του συνοδηγού, γλίτωσε με γρατζουνιές.

Όπως εξηγεί ο πατέρας της στο Live News, η κόρη του σώθηκε γιατί, όπως λέει, δεν φορούσε ζώνη και έτσι εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου που μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Η κόρη μου λόγω του ότι έχει πάθει κολικό εντέρου δεν φορούσε ζώνη, ήταν διπλωμένη πάνω στο κάθισμα, είχε ανοιχτό το παράθυρο να την χτυπάει αέρας. Με το που άρχισε να κάνει ελιγμό το αυτοκίνητο, πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο.

Από τις σβούρες που έφερε το αυτοκίνητο πετάχτηκε έξω και αυτό την έσωσε μας λέει και η Τροχαία. Αν έμενε μέσα στο αυτοκίνητο, θα καιγόταν και η κόρη μου μέσα στο αυτοκίνητο. Εκτοξεύτηκε έξω από το παράθυρο, για καλή της τύχη δεν φορούσε ζώνη και ήταν και ανοιχτό το παράθυρο.

Η ίδια έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Να σας πω τώρα ότι ουρλιάζει; Είδε τον σύντροφό της να καίγεται μπροστά στα μάτια της. Να φωνάζει το παιδί ‘βοήθεια, βγάλτε με, καίγομαι’. Να τα βλέπει όλα. Το παιδάκι ήταν ζωντανό μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα, προσπαθούσε να βγάλει την ζώνη του. Είχαν εγκλωβιστεί τα ποδαράκια του κάτω στα πετάλ στα φρένα από ό,τι μας είπε και η πυροσβεστική, φώναζε ‘βοήθεια, βοήθεια, καίγομαι’».

«Υπήρχε και τρίτο όχημα»

Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το νεαρό ζευγάρι οδηγεί στην Εθνική Οδό Αντιρρίου Ιωαννίνων όταν ξαφνικά, άγνωστο πώς, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα λευκό βαν.

Στη συνέχεια το αυτοκίνητο του 21χρονου έπεσε πάνω στις μεταλλικές μπάρες, αναποδογύρισε και τυλίχτηκε στις φλόγες.

«Η κόρη μου ήταν σε ένα εξοχικό και έπαθε κολικό εντέρου. Την πήρε ο σύντροφός της να την φέρει στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ενημερώθηκα ταυτόχρονα και εγώ και πήγαινα, ήμουν δίπλα στο νοσοκομείο του Αγρινίου, να τους περιμένω εκεί απ’ έξω. Ξαφνικά μου έρχεται μήνυμα από το 112 ότι ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και μας έστειλε το 112 ακριβώς το σημείο που έγινε. Να μην το ζήσει κανένας γονιός αυτό το πράγμα. Να μην ξέρεις η κόρη σου αν ζει ή όχι», λέει ο πατέρας της 17χρονης.

Στο σημείο έφτασαν 4 πυροσβεστικά οχήματα όπως και οι γονείς της 17χρονης.
Ο 21χρονος δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός μέσα από τις λαμαρίνες.
«Ένα παιδάκι που δούλευε, είχε τελειώσει τις σπουδές του, δούλευε, ήσυχο παιδάκι. Ψυκτικός ήταν».

Οι 30χρονος οδηγός του βαν και η 27χρονη συνεπιβάτης μεταφέρθηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Τροχαία Αγρινίου ερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μηχανή «καρφώθηκε» πάνω στις μπάρες στον ΒΟΑΚ στα Χανιά - Τραυματίστηκε σοβαρά ο οδηγός
Ο 47χρονος για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες με αποτέλεσμα να εκσφενδονιστεί από την μηχανή και να καταλήξει εκτός του δρόμου
Ασθενοφόρο
Παραδομένη στις φλόγες η επιχείρηση στο Μενίδι – Τραυματίστηκε πυροσβέστης που πάλευε με τις φλόγες, δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν μέσα στην επιχείρηση - Δείτε βίντεο από την στιγμή των εκρήξεων - Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Φωτιά στο Μενίδι σε επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων: Μεγάλη επιχείρηση για την κατάσβεσή της, δείτε βίντεο
Ανανεώθηκε πριν 8 λεπτά
Η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων στην Ελλάδα – Η είσοδος στην αγορά εργασίας παραμένει αργή, άνιση και σε μεγάλο βαθμό αβέβαιη
Παρά τη μείωση της ανεργίας των νέων τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα εξακολουθεί να καταγράφει σημαντική απόκλιση από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στην απασχόληση πρόσφατων αποφοίτων
Πηγή φωτό: iStock