Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Αγρότες: Ξεκίνησαν για Αθήνα με τα τρακτέρ – Πώς κινείται το κομβόι – Αύριο αναχωρούν 60 λεωφορεία

Αγρότες: Ξεκίνησαν για Αθήνα με τα τρακτέρ – Πώς κινείται το κομβόι – Αύριο αναχωρούν 60 λεωφορεία
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άρχισε σιγά – σιγά η κάθοδος των Θεσσαλών αγροτών με τα τρακτέρ για το μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης (19/2/24) στο Σύνταγμα.

Λίγο πριν τις 11 το πρωί σύμφωνα με την ΕΡΤ οι αγρότες με τα τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την πρωτεύουσα από το μπλόκο του Πλατυκάμπου, μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας – Βόλου.

Πώς θα κινηθεί το κομβόι

Το πρόγραμμα προβλέπει συνάντηση με τους συναδέλφους στο μπλόκο στο Στεφανοβίκειο και από, πέρασμα από τον Αλμυρό, ένωση με άλλα τρακτέρ και ως έναν κομβόι πλέον με τη συνοδεία περιπολικών αλλά και οχημάτων αγροτών, άφιξη στην Ανθήλη και συνάντηση με τρακτέρ που θα συμμετέχουν στο συλλαλητήριο από το μπλόκο του Ε-65 στην Καρδίτσα.

Στη συνέχεια αυτό το κομβόι θα καταλήξει στο Κάστρο Βοιωτίας όπου θα διανυκτερεύσουν οι αγρότες.

Μαζί τους θα έχουν κι άλλα οχήματα με καύσιμα αλλά και για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει κάποιο αγροτικό μηχάνημα. Αύριο Τρίτη (19/2/24) νωρίς το πρωί από το Κάστρο Βοιωτίας θα ξεκινήσουν προς την Αθήνα.

Η προσυγκέντρωση είναι για τις 17:30 η ώρα στην πλατεία Ομονοίας και στη συνέχεια στις 18:30 όλοι μαζί θα κατευθυνθούν προς το Σύνταγμα σύμφωνα με την ΕΡΤ.

 Επίσης, αύριο θα ξεκινήσουν πολλά ΙΧ αγροτών με όσο γίνεται περισσότερα άτομα το καθένα, αλλά και λεωφορεία. Υπολογίζεται ότι από τη Θεσσαλία μέχρι στιγμής τα λεωφορεία που αναμένεται να κατέβουν στην Αθήνα μπορεί και να ξεπερνούν τα 60.

Πάντως, στην Αθήνα αναμένεται να επιτραπεί συγκεκριμένος αριθμός τρακτέρ…

Πηγή: ertnews

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις