Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Αιγάλεω: Άφαντοι παραμένουν οι 3 νταήδες που ξυλοκόπησαν ζευγάρι στη μέση του δρόμου

Αιγάλεω: Άφαντοι παραμένουν οι 3 νταήδες που ξυλοκόπησαν ζευγάρι στη μέση του δρόμου

Με πολλαπλά κατάγματα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο άνδρας, που μαζί με τη σύζυγό του, δέχτηκαν την άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω.

Οι τρεις δράστες της επίθεσης σε δρόμο στο Αιγάλεω παραμένουν άφαντοι, ενώ πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και όπως υποστηρίζει το ζευγάρι πρόκειται για πατέρα με τους δύο γιους του.

Με δάκρυα στα μάτια, η σύντροφός του περιγράφει στο MEGA όσα συνέβησαν: «Τελευταίο που είδα και ήταν πολύ φρικτό, ήταν που τα πόδια του παιδιού ήταν στο πρόσωπο του άντρα μου».

Τα σημάδια της επίθεσης είναι αποτυπωμένα τόσο στο πρόσωπο της γυναίκας όσο και στο σώμα του συζύγου της, που έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου.

Ο 43χρονος κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Θριάσιο στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.

«Εγώ πήγα να τους ξεχωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν το δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει ”τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο με έχουνε χτυπήσει παντού σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε το θύμα.

Με δάκρυα στα μάτια η γυναίκα περιγράφει τα όσα συνέβησαν: «Όταν γύρισα το κεφάλι είδα τον πατέρα τους να πλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του».

Σύμφωνα με τη γυναίκα, το λευκό αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν τρεις άντρες και τους επιτέθηκαν, οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε τον δρόμο.

 

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τόσο το λευκό αυτοκίνητο, όσο και τους δράστες, που αναζητούνται. «Εντοπίστηκαν αλλά διαφεύγουν της σύλληψης στα όρια του αυτοφώρου. Θα γίνει κανονική δικάσιμος. Το τραγικό είναι ότι χτυπάνε απρόκλητα μια γυναίκα», σημείωσε στο MEGA ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

«Δεν ανοίγεις καυγάδες διότι πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν ξέρεις τι έχεις απέναντί σου. Μια λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σου στοιχίσει ακόμα και τη ζωή. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι ήταν παλιότερα. Έχουν αγριέψει πάρα πολύ, κυκλοφορούν μαχαίρια και όπλα στον δρόμο», συμπληρώνει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις