Δευτέρα, 3 Ιουν.
35oC Αθήνα

Αιγάλεω: «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον άντρα μου» – Σοκάρει η μαρτυρία της 43χρονης

Αιγάλεω: «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να  πατήσει τον άντρα μου» – Σοκάρει η μαρτυρία της 43χρονης

Πρωτοφανείς ήταν οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο Αιγάλεω όπου ένα ζευγάρι ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρία άτομα στη μέση του δρόμου μετά από διαπληκτισμό μεταξύ οδηγών.

Η σύζυγος δακρύζει, ενώ προσπαθεί να συνέλθει από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε στην μέση του δρόμου στο Αιγάλεω από εξαγριωμένους επιβάτες άλλου αυτοκινήτου.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο όχι στους δρόμους, αυτό έχω να πω» δηλώνει σοκαρισμένη στο Star η γυναίκα που έπεσε κι αυτή θύμα της επίθεσης.

Ο ένας από τους δράστες σπρώχνει την άτυχη γυναίκα. Ένας άλλος πατάει με το πόδι του το κεφάλι του συζύγου της που βρίσκεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο.  «Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι», αναφέρει χαρακτηριστικά.  

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω ήταν τρεις πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε και μετά νοιώθω πόνο στο πόδι» τονίζει η γυναίκα.

Όπως προσθέτει μάλιστα «αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του».

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης (21.05.2024) όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στην συμβολή της Ιεράς οδού με τη λεωφόρο Θηβών στο Αιγάλεω. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι το τροχαίο θα έπαιρνε αυτή την τροπή. 

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε η οδηγός, μία 43χρονη Ελληνίδα και ένας συνομήλικός της Αλβανός και στο άλλο, σε μία άσπρη BMW επέβαιναν τρία άτομα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τρεις άντρες άρχισαν να βρίζουν την οδηγό και στη συνέχεια βγήκαν από το αμάξι τους και δεν δίστασαν να την χτυπήσουν.

Η γυναίκα με τον 43χρονο συνοδηγό της ήρθαν στα χέρια με τους τρεις νταήδες, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τον συνοδηγό με μπουνιές στο κεφάλι. Αλλά το βίαιο επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την ώρα που οι τρεις άντρες προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, παρέσυραν τον 43χρονο άντρα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις