Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αιγάλεω: Στον Εισαγγελέα ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Αιγάλεω: Στον Εισαγγελέα ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του

Στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22.10.2021), ο 20χρονος, ο οποίος νωρίτερα ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα του πριν από δύο ημέρες μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω

Ο καθ’ ομολογίαν μητροκτόνος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας με δόλο, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και κατοχής ναρκωτικών για ιδίαν χρήση. Παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον 27ο ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Ο μικρότερος από τους πέντε γιους της αδικοχαμένης 55χρονης εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ με ξεραμένο το αίμα της μητέρας του στα χέρια και στα ρούχα του και ομολόγησε τη δολοφονία

Ο 20χρονος μητροκτόνος του Αιγάλεω, που μαχαίρωσε πολλές φορές στο λαιμό την 55χρονη μητέρα του, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν γνώριζε ότι είχε σκοτώσει τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή κι όταν το έμαθε αποφάσισε να παραδοθεί.

«Δεν ήξερα ότι πέθανε, δεν είχα σκοπό να τη σκοτώσω, μόλις έμαθα ότι η μητέρα μου πέθανε αποφάσισα να παραδοθώ», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Μετά την εμφάνιση του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο 20χρονος οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, όπου έχει επιληφθεί του θέματος, ενώ τα ματωμένα ρούχα του δόθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση DNA.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις