Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή 14χρονης – Είχε εξαφανιστεί έξω από το σπίτι της

Αιγάλεω: Συνελήφθη 32χρονος για αρπαγή 14χρονης – Είχε εξαφανιστεί έξω από το σπίτι της

Συνελήφθη 32χρονος στο Αιγάλεω για αρπαγή 14χρονης. Η ανήλικη είχε εξαφανιστεί από τις 10 Μαρτίου από το σπίτι της.

Σε έναν 32χρονο Πακιστανό πέρασαν χειροπέδες οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγάλεω, καθώς σε τυχαίο έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημά του, εντοπίστηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη από τις 10 Μαρτίου του 2022.

Οι γονείς της ανήλικης που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της κόρης τους στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης ενημερώθηκαν από τους αστυνομικούς ότι τελικά την εντόπισαν το περασμένο Σάββατο (13.03.2022).

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ θεώρησαν ύποπτο το όχημα στο οποίο επέβαινε ο 32χρονος άνδρας από το Πακιστάν κι έτσι το σταμάτησαν για έλεγχο. Διαπίστωσαν ότι εντός τους αυτοκινήτου βρισκόταν η 14χρονη. Ο άνδρας αμέσως οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Αιγάλεω, ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκαν οι γονείς της ανήλικης.

Η μητέρα του κοριτσιού ζήτησε την ποινική δίωξη του 32χρονου, ενώ παράλληλα ανέφερε ότι αδυνατεί να έρθει στην Αθήνα για να την παραλάβει.

Έτσι με εισαγγελική εντολή η προσωρινή εποπτεία της ανήλικης κοπέλας δόθηκε στο «Χαμόγελο του παιδιού», μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη δομή φιλοξενίας. Παράλληλα η 14χρονη υποβλήθηκε σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Εναντίον του Πακιστανού σχηματίστηκε δικογραφία αρπαγή ανηλίκου και το πρωί της Κυριακής (20.03.2022) οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις