Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Αίγινα: «Αν δεν το αποκάλυπτα, θα έκανα κακό στον εαυτό μου» – Η 25χρονη περιγράφει στο newsit.gr όσα έζησε στα χέρια του βιαστή της

Αίγινα: «Αν δεν το αποκάλυπτα, θα έκανα κακό στον εαυτό μου» – Η 25χρονη περιγράφει στο newsit.gr όσα έζησε στα χέρια του βιαστή της

«Αν δεν το αποκάλυπτα, θα έκανα κακό στον εαυτό μου» λέει στο newsit.gr η 25χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατριό της στην Αίγινα. Το κορίτσι που υποστηρίζει ότι βίωσε ένα πρωτόγνωρο εφιάλτη, αναφέρει ότι η μητέρα της δεν γνωρίζει το παραμικρό γύρω από τη δράση του 36χρονου.

«Η μητέρα μου δεν έχει καμία σχέση με την παρενόχληση, ούτε είναι συνεργός του με τα ναρκωτικά και την διακίνηση. Το πήρα απόφαση να πάω στην Αστυνομία γιατί είχα αγανακτήσει, δεν άντεχα άλλο» υποστηρίζει στο newsit.gr η 25χρονη, σύμφωνα με την οποία, ο εφιάλτης της ξεκίνησε από την ηλικία των 15 ετών στο σπίτι της στην Αίγινα.

Και προσθέτει: «Μου έκανε ψιλοπειράγματα, ψιλοχαϊδέματα από όταν ήμουν 15 – 16 χρονών. Τα είχε σταματήσει γιατί είχα μιλήσει σε δύο άτομα. Και η μητέρα μου του είχε φωνάξει και είχαν τσακωθεί και εκείνος την παρακάλαγε, της ζήτησε συγγνώμη, και της έλεγε ότι το έχει σταματήσει. Όντως το σταμάτησε μέχρι τα 18,5 χρόνια μου. Μάλλον περίμενε να ενηλικιωθώ και έκανε όλα αυτά», αναφέρει στο newsit.gr η νεαρή κοπέλα.

Συνεχίζοντας, υποστηρίζει ότι ο πατριός της βιντεοσκοπούσε τις αποτρόπαιες πράξεις του και «μου έλεγε ότι θέλει τα βίντεο για προσωπική χρήση και γελούσε. Με απειλούσε με αυτά τα βιντεάκια».

Όλα έγιναν στο σπίτι στην Αίγινα

Η νεαρή, συνεχίζοντας την αφήγηση της στο newsit.gr, ισχυρίζεται ότι όλα διαδραματίστηκαν μέσα στο σπίτι στην Αίγινα. «Μετά από κάποια χρόνια είχε γίνει ρουτίνα. Εκανε ό,τι έκανε και έφευγε. Δεν είχα άλλη επιλογή, είμαι πολύ αδύναμη. Του είχα πει ότι είχα φτάσει στα όρια μου. Του είχα πει ότι ή θα έκανα βλακεία στον εαυτό μου ή θα το αποκάλυπτα. Μου απαγόρευε να πάω κάπου μόνη μου μέσα στο σπίτι». Μάλιστα όταν εκείνη τον ρωτούσε με απόγνωση, όπως μας λέει, γιατί της το κάνει αυτό «μου έλεγε ότι είμαι υποχρεωμένη να το κάνω. Φοβόμουν να το πω στην μαμά μου για να μην την πληγώσω γιατί την αγαπάω πάρα πολύ και δεν θέλω να πάθει κακό. Τώρα που ξέρω ότι είναι στο κρατητήριο, βασανίζεται και έχει πάθει τεράστιο σοκ, δεν είναι καλά».

Ένιωθα ενοχές

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει η 25χρονη, μετά από κάθε φορά που την βίαζε, η ίδια προσπαθούσε να απομονωθεί και ένιωθε ενοχές. «Ήμουν συνέχεια χάλια, έβαζα ακουστικά. Δεν το έκανα με την θέλησή μου, έκανε αυτό το πράγμα συστηματικά. Δεν είχα επιλογή. Τα τελευταία 3 χρόνια δεν μπορούσα να τον βλέπω. Κάναμε την ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν μπορούσα να αντικρύσω την μαμά μου στα μάτια γιατί ντρεπόμουν.  Ένιωθα ένοχη, ότι εγώ φταίω. Φοβάμαι ακόμα και τώρα να μιλήσω στην μαμά μου. Δεν ξέρω την αντίδρασή της, γιατί δεν ξέρω καν αν τα ξέρει όλα αυτά. Είναι πολύ βασανισμένη, και την κακοποιούσε επί πολλά χρόνια και βιολογικός μου πατέρας».

Η νεαρή κοπέλα προχώρησε στην καταγγελία την Τρίτη (05.03.02024) και χθες Τετάρτη (06.03.2024) την εξέτασε και ιατροδικαστής. Αφού βρήκε το θάρρος να καταγγείλει τον πατριό της για τις ειδεχθείς πράξεις, που υποστηρίζει ότι της έκανε όλα αυτά τα χρόνια, αναφέρει στο newsit.gr ότι «παρ’όλο που τον φοβάμαι, θέλω πάρα πολύ να τον δω κατάματα. Να του πω να παραδεχτεί τα πάντα και να βγάλει την μαμά μου από αυτό που είναι μπλεγμένη τώρα. Την ώρα που ήμασταν στο τμήμα και με φώναξε με το παρατσούκλι μου με ένα μίσος. Ακόμα έχω τον ήχο στ’αυτιά μου. Έπαθα κρίση πανικού, κρύφτηκα στην γωνία του γραφείου της αστυνόμου και έτρεμα και έκλαιγε επειδή άκουσα να με φωνάζει».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 25χρονη βρίσκεται με εισαγγελική παρέμβαση στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, προκειμένου να διαπιστωθεί από ειδικούς κάτω από ποιες συνθήκες πραγματοποιήθηκαν οι βιασμοί και οι αρρωστημένες πράξεις που καταγγέλει τον σύντροφο της μητέρας της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις