Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αίγινα: Καρέ καρέ η στιγμή του ξυλοδαρμού της 67χρονης και του γιου της – Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα

Αίγινα: Καρέ καρέ η στιγμή του ξυλοδαρμού της 67χρονης και του γιου της – Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον άγριο ξυλοδαρμό της 67χρονης επιχειρηματίας και του γιου της στην Αίγινα, από άνδρες που της επιτέθηκαν και φέρονται να εκτελούσαν εντολές επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου, το οποίο είχε καταγγείλει η ίδια για ηχορύπανση.

Τα ντοκουμέντα που αποκαλύπτει η εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου είναι από τη στιγμή του ξυλοδαρμού στην Αίγινα που σόκαρε το πανελλήνιο και οδήγησε την 67χρονη επιχειρηματία στο νοσοκομείο για παραπάνω από ένα μήνα. Από αυτό το διάστημα, τις 20 ημέρες τις πέρασε στη ΜΕΘ ενώ ακόμα αντιμετωπίζει προβλήματα στην όραση αλλά και τις φωνητικές χορδές.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε καρέ καρέ τη στιγμή του ξυλοδαρμού που υπέστησαν η 67χρονη και ο γιος της, μπροστά στα μάτια του 4χρονου εγγονού της. Όταν τους έριξαν κάτω, πλησίασαν τη γυναίκα και άρχισαν να τη χτυπάνε στο πρόσωπο.

«Η μητέρα μου έπεσε κάτω αναίσθητη και χτύπησε στο κεφάλι. Πήγε από πάνω της, ένας αρκετά εύσωμος άντρας και άρχισε να τη χτυπάει με σιδερογροθιές», δηλώνει ο γιος της στο TLive. 

«Θυμάμαι τη γροθιά που έφαγε στο πρόσωπο ο γιος μου. Ο άλλος, ο πιο γεροδεμένος με τα μαύρα ρούχα, χτύπησε εμένα», δηλώνει η 67χρονη. 

 

Αν και οι δράστες είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά τους με μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό, η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει, καθώς ένα τατουάζ που μοιάζει με τον «Μίκυ Μάους», «έκαψε» τον έναν από αυτούς, καθώς κατάφερε να το δει η ίδια η επιχειρηματίας που δέχθηκε τον άγριο ξυλοδαρμό.

«Ήμουν αιμόφυρτη και με χτύπαγε με σιδερογροθιά στον λαιμό συνέχεια. Από αυτό έχει πάθει ζημιά η μία χορδή και η τραχεία μου», δηλώνει το θύμα της επίθεσης στο TLive.

Ένα, ακόμη, στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση των δραστών ήταν η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς από τις κεραίες φαίνεται ότι συνεννοήθηκαν να συναντηθούν στο λιμάνι του Πειραιά και μετά το στίγμα τους εντοπίζεται στο λιμάνι της Αίγινας και μετά στην Αγία Μαρίνα, εκεί όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο της επιχειρηματία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις