Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Σαλόμης – Βρέθηκε στον Πειραιά

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Σαλόμης – Βρέθηκε στον Πειραιά

Μετά από αρκετές ημέρες αγωνίας αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με την εξαφάνιση της 32χρονης Σαλόμης. Βρέθηκε να περιπλανιέται στο λιμάνι του Πειραιά.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 32χρονης Σαλόμης Γκογκινασβίλι η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της το περασμένο Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου. Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε να περιπλανιέται στο λιμάνι του Πειραιά, σήμερα Πέμπτη περίπου στις 15:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πολίτες ενημέρωσαν ότι γυναίκα η οποία έμοιαζε με την Σαλόμη κυκλοφορούσε στο λιμάνι του Πειραιά. Αμέσως ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο κι έπειτα από περίπου μισή ώρα, άνδρες του λιμενικού εντόπισαν την 32χρονη.

Όπως αποκάλυψε στο newsit.gr ο πρόεδρος του κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού σωματεία “Γραμμή Ζωής” Γεράσιμος Κουρούκλης, η κοπέλα είναι καλά στην υγεία και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, εκεί όπου την επισκέφθηκε και η μητέρα της.

Το τελευταίο διάστημα και πριν την εξαφάνισή της, η Σαλώμη είχε αρχίσει να παραδίδει μαθήματα ελληνικών σε συμπατριώτες της από τη Γεωργία.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις